Tentoonstelling & Workshops
7 - 12 jaar

Koop Tickets

Tot en met 19 november 2017

Open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 - 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag.

Kinderen van 3 t/m 6 jaar bezoeken ZELF!

DIEP IN HET BOS is het mysterieus en spannend. Vreemde geluiden geven je het gevoel dat je er niet alleen bent. Je kunt dwalen, fantaseren en onderzoeken; stap voor stap kom je dieper in het bos.

Een aantal kunstenaars daagt je uit met speciaal voor deze tentoonstelling gemaakte kunstinstallaties. Zo kun je meebouwen aan het groeiende kunstwerk van Katrijn Verstegen, opgaan in de enorme tekeningen van Anouk Griffioen en kom je het laboratorium van Toine Klaassen tegen.

WORKSHOP

Diep, diep in het bos beweegt de aarde op en neer. Wie of wat houdt zich verborgen onder de grond? In de workshop Ondergronds verbeeld je met klei dat wat nog nooit iemand heeft gezien. Nog voor de workshop is afgelopen verdwijnt het ‘iets’ weer onder de grond, Alleen een klein deel blijft zichtbaar.

FEESTJE!

Ben je jarig? Vier dan je verjaardag in Villa Zebra met de workshop ‘Er was eens…’ Reserveer telefonisch (010 241 1717) of per e-mail.

KUNSTENAAR IN HUIS

Vind je het leuk om mee te doen met een workshop van een kunstenaar of een kunstenaar te ontmoeten in ons atelier? Kijk dan op de activiteitenkalender. Nieuwsgierig naar het kunstenaarsatelier? Volg het proces op onze pagina op Instagram.

ONDERGRONDS

Wie of wat houdt zich verborgen onder de grond? In de workshop Ondergronds verbeelden bezoekers met klei dat wat nog nooit iemand heeft gezien. Hoe ziet jouw boscreatie eruit?

Bekijk wat bezoekers hebben gemaakt

GROEPEN

Wist je dat je Diep in het bos ook kunt bezoeken met een schoolgroep of BSO? Voor alle programma’s en reserveren kijk je op onze pagina voor het onderwijs.

BUITENROUTE

Met deze route kan je het bos of park bij je in de buurt tot leven laten komen. Ga samen op pad en fantaseer over wat voor bosfiguren er allemaal leven in het bos. Luister goed naar wat je allemaal hoort en kijk vooral goed rond! Heb je al zin om te verdwalen?
Route downloaden.

(ON)ZICHTBAAR?

Bezoekers verdwijnen in WANDERLAND van Anouk Griffioen. Kun jij ze ontdekken?

Bekijk wat bezoekers hebben gemaakt

KUNSTENAARS

In DIEP IN HET BOS zijn kunstwerken en installaties te zien en te horen van: Ruben Bellinkx, Persijn Broersen & Margit Lukács, Hillegon Brunt, Wietse Eeken, Bruno Ferro Xavier da Silva, Anouk Griffioen, Toine Klaassen, Eva Krause, Paul van Laak, Jacqueline Loeve, Hidde van Schie, Katrijn Verstegen, Barbara Witteveen.

Hidde van Schie - Bad News for Everyone (Detail)

De tentoonstelling is ontworpen door Erly Brugmans.
Paul van Laak maakte het lichtontwerp voor Diep in het bos.

Diep in het bos wordt mogelijk gemaakt door: