Tentoonstelling & Workshops
7 - 12 jaar

Koop Tickets

Tot en met 4 maart 2018

Open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 - 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag.

Kinderen van 3 t/m 6 jaar bezoeken ZELF!

Groot nieuws: Diep in het bos is verlengd! De tentoonstelling is een groot succes en daarom te bezoeken t/m 4 maart 2018. Dwaal, fantaseer en onderzoek in het mysterieuze bos en beleef een avontuur via een van de drie routes. Speciaal voor de verlenging is er een nieuwe plattegrond gemaakt waarmee je je avontuur zelf verbeeldt door te tekenen, knippen en plakken in het atelier.

DIEP IN HET BOS is het mysterieus en spannend. Vreemde geluiden geven je het gevoel dat je er niet alleen bent. Je kunt dwalen, fantaseren en onderzoeken; stap voor stap kom je dieper in het bos.

Een aantal kunstenaars daagt je uit met speciaal voor deze tentoonstelling gemaakte kunstinstallaties. Zo kun je meebouwen aan het groeiende kunstwerk van Katrijn Verstegen, opgaan in de enorme tekeningen van Anouk Griffioen en kom je het laboratorium van Toine Klaassen tegen.

WORKSHOP

In het bos van kunstenaar Eva Krause staat een geheimzinnige container. Wat doet die daar? Wie heeft hem er neergezet en wat zou er in zitten? Na een bezoek aan de tentoonstelling Diep in het bos kan je aan de slag in deze mysterieuze workshop. Laat je verbeelding de vrije loop en geef je ideeën vorm met je eigen container.

FEESTJE!

Ben je jarig? Vier dan je verjaardag in Villa Zebra met de workshop ‘Er was eens…’ Reserveer telefonisch (010 241 1717) of per e-mail.

CONTAINER IN HET BOS

Wat bevindt zich in de mysterieuze container in het bos van Eva Krause? In de workshop Container in het bos verbeelden kinderen wat er in hun container verborgen is.

Bekijk wat bezoekers hebben gemaakt

GROEPEN

Wist je dat je Diep in het bos ook kunt bezoeken met een schoolgroep of BSO? Voor alle programma’s en reserveren kijk je op onze pagina voor het onderwijs.

BUITENROUTE

Met deze route kan je het bos of park bij je in de buurt tot leven laten komen. Ga samen op pad en fantaseer over wat voor bosfiguren er allemaal leven in het bos. Luister goed naar wat je allemaal hoort en kijk vooral goed rond! Heb je al zin om te verdwalen?
Route downloaden.

(ON)ZICHTBAAR?

Bezoekers verdwijnen in WANDERLAND van Anouk Griffioen. Kun jij ze ontdekken?

Bekijk wat bezoekers hebben gemaakt

KUNSTENAARS

In DIEP IN HET BOS zijn kunstwerken en installaties te zien en te horen van: Ruben Bellinkx, Persijn Broersen & Margit Lukács, Hillegon Brunt, Wietse Eeken, Bruno Ferro Xavier da Silva, Anouk Griffioen, Toine Klaassen, Eva Krause, Paul van Laak, Jacqueline Loeve, Hidde van Schie, Katrijn Verstegen, Barbara Witteveen.

Hidde van Schie - Bad News for Everyone (Detail)

De tentoonstelling is ontworpen door Erly Brugmans.
Paul van Laak maakte het lichtontwerp voor Diep in het bos.

Diep in het bos wordt mogelijk gemaakt door: