Villa Zebra

Villa Zebra is een kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst. We maken tentoonstellingen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en ontwikkelen daarbij, op basis van onze 'villasofie', workshops, educatief materiaal en projecten op scholen en in de wijk met Villa Zebra Pop-up. In onze tentoonstellingen doen kinderen met hun ouders aan de hand van uitdagende vragen en opdrachten verrassende ontdekkingen. Daarna kunnen kinderen zelf als kunstenaar aan de slag in een gratis workshop. Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Lees meer...

Social media

Wist je dat Villa Zebra ook actief is op FacebookTwitter en Instagram? Volg ons voor de laatste nieuwtjes en deel je foto’s met @villazebra en #villazebra. Of deel je ervaringen via dit online formulier.

Activiteitenkalender

Ontdek ZELF! (3-6) en Diep in het bos (7+) en volg de workshops Circusfiguren (3-6) en Magisch Licht (7+). Regelmatig zijn er extra activiteiten of is er een kunstenaar in huis.25 januari
Vandaag lezen we voor uit ‘De Kleine Walvis’ van Benji Davies, het Prentenboek van het Jaar 2017. Reserveren...

31 januari
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die tentoonstellingsbezoek en workshops kunnen begeleiden van individuele bezoekers en schoolgroepen. Stuur je motivatie met CV naar vrijwilliger@villazebra.nl en sluit aan bij onze kennismakingsmiddag om 15:30 uur.

8 februari
Sluit je gezellig aan bij onze maandelijkse Klooimiddag? Tussen 13:00 en 17:00 uur kun je lekker vrij aan de slag met bijzondere materialen.