Villa Zebra

Villa Zebra is een kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst. We maken tentoonstellingen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en ontwikkelen daarbij, op basis van onze 'villasofie', workshops, educatief materiaal en projecten op scholen en in de wijk met Villa Zebra Pop-up. In onze tentoonstellingen doen kinderen met hun ouders aan de hand van uitdagende vragen en opdrachten verrassende ontdekkingen. Daarna kunnen kinderen zelf als kunstenaar aan de slag in een gratis workshop. Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Lees meer...

Social media

Wist je dat Villa Zebra ook actief is op FacebookTwitter en Instagram? Volg ons voor de laatste nieuwtjes en deel je foto’s met @villazebra en #villazebra. Of deel je ervaringen via dit online formulier.

Activiteitenkalender

Ontdek ZELF! (3-6) en Diep in het bos (7+) en volg de workshops Palmdromen (3-6) en Magisch Licht (7+). Regelmatig zijn er extra activiteiten of is er een kunstenaar in huis.vanaf 25 februari
Opening ZELF! en start voorjaarsvakantie. In de voorjaarsvakantie is Villa Zebra open van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur (regio midden).

8 maart
Sluit je gezellig aan bij onze maandelijkse Klooimiddag? Tussen 13:00 en 17:00 uur kun je lekker vrij aan de slag met bijzondere materialen.

12 maart
Vandaag werkt Barbara Witteveen voor het laatst in het kunstenaarsatelier. Nieuwsgierig wat ze gemaakt heeft? Kom vandaag nog kijken!

12 maart
Katrijn Verstegen werkt vanaf vandaag tot en met 16 april in het atelier. Ze werkt verder aan haar kunstinstallatie 'Kiem' in de tentoonstelling Diep in het bos.

22 maart
Vandaag lezen we voor uit het prentenboek 'Op weg naar huis' van Alexis Deacon. Reserveren...

5 april
Klooimiddag! Sluit je gezellig aan bij onze maandelijkse Klooimiddag? Tussen 13:00 en 17:00 uur kun je lekker vrij aan de slag met bijzondere materialen.

16 april
Laatste dag Katrijn Verstegen als kunstenaar in huis.

19 april
Anouk Griffioen werkt vanaf vandaag in het kunstenaarsatelier.

19 april
Tijdens de voorleesmiddag staat het prentenboek 'Ik wil een leeuw' van Annemarie van der Eem & Mark Janssen centraal. Aansluitend schilderen we kleine en grote huisdierwensen. Reserveren...

21 april
Volg vanaf vandaag de nieuwe workshop APPLAUS in ZELF! (3-6).

10 mei
Sluit je gezellig aan bij onze maandelijkse Klooimiddag? Tussen 13:00 en 17:00 uur kun je lekker vrij aan de slag met bijzondere materialen.

17 mei
Bezoek je de tentoonstelling Diep in het bos? Vanaf vandaag is er aansluitend een nieuwe workshop!

24 mei
Tijdens de voorleesmiddag staat altijd een bijzonder prentenboek centraal. Aansluitend is er een creatieve workshop Reserveren...