Villa Zebra

Villa Zebra is een kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst. We maken tentoonstellingen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en ontwikkelen daarbij, op basis van onze 'villasofie', workshops, educatief materiaal en projecten op scholen en in de wijk met Villa Zebra Pop-up. In onze tentoonstellingen doen kinderen met hun ouders aan de hand van uitdagende vragen en opdrachten verrassende ontdekkingen. Daarna kunnen kinderen zelf als kunstenaar aan de slag in een gratis workshop. Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Lees meer...

Social media

Wist je dat Villa Zebra ook actief is op FacebookTwitter en Instagram? Volg ons voor de laatste nieuwtjes en deel je foto’s met @villazebra en #villazebra. Of deel je ervaringen via dit online formulier.

Openingstijden en prijzen

Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. In de zomervakantie is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Villa Zebra is gesloten op maandagen, 1 januari, 27 april, 25 en 26 december en 31 december.

De standaard toegangsprijs voor Villa Zebra is €7,-. Kijk hier voor overige prijzen en tickets. 

Activiteitenkalender

Ontdek ZELF! (3-6) en Diep in het bos (7+) en volg de workshops Adem in! (3-6) en Ondergronds (7+). Regelmatig zijn er extra activiteiten of is er een kunstenaar in huis.

diep-in-het-bos.jpg

19 september t/m 19 november - Kunstenaar in huis: Toine Klaassen
Toine Klaassen komt terug als kunstenaar in huis! Kom jij een kijkje nemen in zijn atelier? 
Lees meer.

14 t/m 21 oktober - Villa Zebra Pop-up Overschie
 Villa Zebra is door St. Cultuurrijk Overschie uitgenodigd weer naar Overschie te komen. Volg workshops van kunstenaars, speel, lees, maak en bouw mee aan de Griezelgrot! Lees meer.