Villa Zebra

Villa Zebra is een kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst. We maken tentoonstellingen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en ontwikkelen daarbij, op basis van onze 'villasofie', workshops, educatief materiaal en projecten op scholen en in de wijk met Villa Zebra Pop-up. In onze tentoonstellingen doen kinderen met hun ouders aan de hand van uitdagende vragen en opdrachten verrassende ontdekkingen. Daarna kunnen kinderen zelf als kunstenaar aan de slag in een gratis workshop. Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Lees meer...

Social media

Wist je dat Villa Zebra ook actief is op FacebookTwitter en Instagram? Volg ons voor de laatste nieuwtjes en deel je foto’s met @villazebra en #villazebra. Of deel je ervaringen via dit online formulier.

Openingstijden en prijzen

Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. In de zomervakantie is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Villa Zebra is gesloten op maandagen, 1 januari, 27 april, 25 en 26 december en 31 december. LET OP: Op 24 december sluiten we om 16:00 uur.

De standaard toegangsprijs voor Villa Zebra is €7,-. Kijk hier voor overige prijzen en tickets. 

Activiteitenkalender

Ontdek ZELF! (3-6) en Diep in het bos (7+) en volg de workshops Het kleurenmonster (3-6) en Container in het bos (7+). Regelmatig zijn er extra activiteiten of is er een kunstenaar in huis.

diep-in-het-bos.jpg

10 jan, 7 feb, 7 mrt  - Klooimiddag (3 t/m 12 jaar)
Kinderen laten zich inspireren door kunstwerken, experimenteren en ontdekken bijzondere materialen. Lees meer.

23 dec t/m 7 januari - Kerstvakantie!
Ontdek de installaties in ZELF (3+) of verdwaal Diep in het bos (7+). Villa Zebra is gesloten op 25, 26 en 31 dec en 1 jan. 


24 januari - Voorleesmiddag: Ssst! De tijger slaapt (3 t/m 6 jaar)
Tijdens de nationale voorleesdagen lezen we voor uit Ssst! De tijger slaapt. We sluiten af met een VERRASSING! Lees meer.

21 februari - Voorleesmiddag: Dino's bestaan niet (3 t/m 6 jaar)
Ga mee op dinosaurusjacht en maak een Whoehaaa Dino kunstwerk! 
Lees meer.