Zaalverhuur

Voor bedrijven en organisaties biedt Villa Zebra een inspirerende omgeving met uitzicht op de Maas. Na 17:00 uur (of eerder in overleg) is het Zebracafé te gebruiken voor een (informele) receptie, borrel, brainstormsessie of presentatie. De overige (workshop)ruimtes op de begane grond zijn ook te gebruiken voor een brainstorm of workshop.

Catering en overige faciliteiten
Naast een koffie en thee arrangement, bieden wij ook frisdrank en licht alcoholische dranken (bier en wijn) aan. Optioneel verzorgen we een lunchbuffet, warme hapjes of een borrelnoot arrangement. Gebruik van een beamer, flip-over en geluidsinstallatie is mogelijk (bij huurprijs inbegrepen).

Activiteiten
Een rondleiding in de tentoonstelling of een workshop voor volwassenen behoort tot één van de mogelijkheden.

Contact
Voor een afspraak of een prijsindicatie kunt u contact opnemen met Mireille Lekransy, telefonisch 010 - 2411715 of per e-mail: secretariaat@villazebra.nl.

Bereikbaarheid & parkeren


U vindt Villa Zebra op de Kop van Zuid, Stieltjesstraat 21. Vanaf Rotterdam Centraal bereikbaar met tram 20, 23, 25 en metrohalte Wilhelminaplein. Vanaf halte Wilhelminaplein is het 5 minuten lopen naar Villa Zebra.

Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aan de voorzijde van Villa Zebra. De betaalautomaten in Rotterdam accepteren uitsluitend een Chipknip of creditcard. Gratis parkeren is mogelijk op het Noordereiland (5 minuten loopafstand).