Zaalverhuur

Voor bedrijven en organisaties biedt Villa Zebra een inspirerende omgeving met uitzicht op de Maas. Na 17:00 uur (of eerder in overleg) is het Zebracafé te gebruiken voor een (informele) receptie, borrel, brainstormsessie of presentatie. De overige (workshop)ruimtes op de begane grond zijn ook te gebruiken voor een brainstorm of workshop.

Catering en overige faciliteiten
Naast een koffie en thee arrangement, bieden wij ook frisdrank en licht alcoholische dranken (bier en wijn) aan. Optioneel verzorgen we een lunchbuffet, warme hapjes of een borrelnoot arrangement. Gebruik van een beamer, flip-over en geluidsinstallatie is mogelijk (bij huurprijs inbegrepen).

Activiteiten
Een rondleiding in de tentoonstelling of een workshop voor volwassenen behoort tot één van de mogelijkheden.

Contact
Voor een afspraak of een prijsindicatie kunt u contact opnemen met Mireille Lekransy, telefonisch 010 - 2411715 of per e-mail: secretariaat@villazebra.nl.

Bereikbaarheid & parkeren


Je vindt Villa Zebra in Rotterdam aan de Stieltjesstraat 21 op de Kop van Zuid. Villa Zebra is bereikbaar met tram 20, 23, 25, metro halte Wilhelminaplein, bus 32 (halte Koninginnebrug) en bus 47 (halte Koninginnebrug). Vanaf Wilhelminaplein is het 5 minuten lopen naar Villa Zebra.Je kunt (betaald) parkeren op het terrein aan de voorzijde van Villa Zebra of (gratis) parkeren aan de overzijde van de Koningshaven op het Noordereiland. Villa Zebra beschikt niet over een eigen invalidenparkeerplaats maar met de auto kun je tot vlakbij de voordeur komen.
Kijk voor meer informatie over (betaald) parkeren en het nieuwe kentekenparkeren in Rotterdam op de website van Gemeente Rotterdam.