Openingstijden

Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Villa Zebra is gesloten op maandagen, 1 januari, 27 april, 25 en 26 december en 31 december.

Zebracafé en winkel

Het Zebracafé, met uitzicht over de Maas, heeft een kleine kaart en kinderen en volwassenen kunnen er spelletjes doen aan de spelletjestafel of een boek lezen uit de bibliotheek. Villa Zebra heeft een kleine museumwinkel met bijzondere cadeautjes; werk van kunstenaars uit de tentoonstellingen, bijzondere prentenboeken en kaarten, creatieve materialen of grappige spelletjes.

Prijzen

Toegangsprijs kinderen en volwassenen € 8,-
(incl. workshop voor kinderen)


Overige prijzen
Kinderfeestje € 10,- per kind [min 6 - max. 10 kinderen] reserveren verplicht
Groepen € 4,- per kind
[min 8 kinderen] reserveren verplicht
Deskundigheidsbevordering en onderwijsprojecten op aanvraag

Bijzonderheden
Kinderen tot 3 jaar en Rotterdampas gratis. Villa Zebra accepteert bonnen van Pluimen en BONGO. De Museumjaarkaart is niet geldig in Villa Zebra.

Bereikbaarheid & parkeren

Je vindt Villa Zebra in Rotterdam aan de Stieltjesstraat 21 op de Kop van Zuid. Villa Zebra is bereikbaar met tram 20, 23, 25, metro halte Wilhelminaplein, bus 32 (halte Koninginnebrug) en bus 47 (halte Koninginnebrug). Vanaf Wilhelminaplein is het 5 minuten lopen naar Villa Zebra.Je kunt (betaald) parkeren op het terrein aan de voorzijde van Villa Zebra of (gratis) parkeren aan de overzijde van de Koningshaven op het Noordereiland. Villa Zebra beschikt niet over een eigen invalidenparkeerplaats maar met de auto kun je tot vlakbij de voordeur komen.
Kijk voor meer informatie over (betaald) parkeren en het nieuwe kentekenparkeren in Rotterdam op de website van Gemeente Rotterdam.