Wat is er te zien?

Villa Zebra bedenkt en maakt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen. Omdat we onze tentoonstellingen optimaal willen laten aansluiten bij de leefwereld van kinderen maken we er twee. Voor jonge kinderen van 3 t/m 6 jaar is er ZELF!. Vanaf 24 maart kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar de nieuwe tentoonstelling Ticket to de Toekomst bezoeken.

ZELF! (3-6)Kleuters en peuters bezoeken in Villa Zebra samen met hun ouders of begeleiders ZELF! In deze tentoonstelling komen kinderen in aanraking met beeldende kunst via een aantal prikkelende installaties. Lees meer over ZELF!

Ticket to de Toekomst

Tentoonstelling voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, is vanaf nu te zien in Villa Zebra.Detail uit de samenstelling 'Like a Prayer' van Onno Poiesz Villa Zebra komt met een nieuwe tentoonstelling voor kinderen vanaf 7 jaar: Ticket to de Toekomst. De toekomst kan volgende week zijn, het jaar 8888, of als je een opa of oma bent. Hoe gedragen we ons in de toekomst? Wat voor kleding dragen we, hoe reizen we van de ene naar de andere plek en gebruiken we nog wel computers? Ontdek samen met kunstenaars en aan de hand van kunstwerken hoe wij ons zouden kunnen gedragen in de toekomst. Lees meer.