Wat is er te zien?

Villa Zebra bedenkt en maakt tentoonstellingen met beeldende kunst voor kinderen. Omdat we onze tentoonstellingen optimaal willen laten aansluiten bij de leefwereld van kinderen maken we er twee. Voor jonge kinderen van 3 t/m 6 jaar is er ZELF! en t/m 4 maart voor kinderen van 7 t/m 12 jaar bezoek je Diep in het bos. Vanaf 24 maart kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar de nieuwe tentoonstelling Ticket to de Toekomst bezoeken.

ZELF! (3-6)

Open vanaf 25 februari 2017

Kleuters en peuters bezoeken in Villa Zebra samen met hun ouders of begeleiders ZELF! In deze tentoonstelling komen kinderen in aanraking met beeldende kunst via een aantal prikkelende installaties. Lees meer over ZELF!...

Ticket to de Toekomst

Tentoonstelling voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, vanaf 24 maart 2018 in Villa Zebra.


Detail uit de samenstelling 'Like a Prayer' van Onno Poiesz 

Villa Zebra komt met een nieuwe tentoonstelling voor kinderen vanaf 7 jaar: Ticket to de Toekomst. De toekomst kan volgende week zijn, het jaar 8888, of als je een opa of oma bent. Hoe gedragen we ons in de toekomst? Wat voor kleding dragen we, hoe reizen we van de ene naar de andere plek en gebruiken we nog wel computers? Ontdek samen met kunstenaars en aan de hand van kunstwerken hoe wij ons zouden kunnen gedragen in de toekomst. Lees meer. 

Diep in het bos (7-12)

Tot en met 4 maart 2018!


Groot nieuws: Diep in het bos is verlengd! De tentoonstelling is een groot succes en is daarom te bezoeken t/m 4 maart 2018. Dwaal, fantaseer en onderzoek in het mysterieuze bos en verbeeld jouw avontuur met een gloednieuwe plattegrond. Lees meer.