Bezoek met een groep BSO/NSO


Welke tentoonstelling je met je groep bezoekt hangt af van de leeftijd van de kinderen.

Voor 3-6 jaar is ZELF! Een vaste tentoonstelling die steeds opnieuw verrassend en uitdagend is omdat de zeven interactieve kunstinstallaties wisselend geopend worden en de workshops regelmatig worden vernieuwd.

Bekijk het programma bij ZELF! (3 t/m 6 jaar)...


Voor kinderen van 7-12 jaar wordt jaarlijks een nieuwe tentoonstelling samengesteld. Van 27 maart 2018 t/m 1 maart 2019 bezoeken groepen de tentoonstelling Ticket to de Toekomst. In deze tentoonstelling denken kinderen na over hoe we ons zouden kunnen gedragen in de toekomst.

Bekijk het programma bij Ticket to de Toekomst (7 t/m 12 jaar)


Je kunt ook met gemengde groepen komen. Zie de voorwaarden onder 'reserveren'.

Kennismaken of verdiepen

Je kunt bij het reserveren van je groepsbezoek kiezen uit twee niveau’s. Het eerste niveau vereist weinig voorkennis en is vooral geschikt als kinderen nog niet eerder in Villa Zebra zijn geweest.
Het tweede niveau is verdiepend, vereist enige voorkennis en is geschikt als kinderen al eerder bij Villa Zebra zijn geweest. Kies je voor het tweede niveau laat ons dan via het reserveringsformulier kort weten waaruit de voorkennis van je groep bestaat.

Kosten en reserveren

Voor een groepsbezoek vanaf 8 kinderen hanteren we een gereduceerd tarief van € 4 per kind (normaal € 8). Begeleiders mogen gratis naar binnen. Ook met gecombineerde groepen (onder-, midden- of bovenbouw) kun je van het speciale groepstarief gebruik maken als beide groepen uit 8 kinderen bestaan. Wil je met minder kinderen komen dan is dat geen probleem. Je betaalt dan het minimum groepstarief. Het online reserveringsformulier rekent de prijs automatisch voor je uit. Een groepsbezoek moet altijd vooraf worden gereserveerd. We ontvangen groepen van dinsdag t/m vrijdag. De Rotterdampas is niet geldig bij een groepsbezoek.
Reserveer hier online