Een bezoek met je klas

Het speciale groepsprogramma voor basisscholen is geschikt voor kinderen van groep 0 tot groep 8. Het bestaat uit een bezoek aan één van onze tentoonstellingen plus een workshop waarin je leerlingen zelf creatief aan de slag gaan. Het totale programma duurt 1,5 uur.

Tentoonstelling ZELF! (3 t/m 6 jaar)

Programma's

Welke tentoonstelling je leerlingen bezoeken hangt af van hun leeftijd.

Voor kinderen van 3-6 jaar is er ZELF! Een vaste tentoonstelling die steeds opnieuw verrassend en uitdagend is omdat de zeven interactieve kunstinstallaties wisselend geopend worden en het workshopprogramma regelmatig wordt vernieuwd.
Bekijk het programma bij ZELF! (3 t/m 6 jaar)

Voor kinderen van 7-12 jaar wordt jaarlijks een nieuwe tentoonstelling samengesteld. Van 27 maart 2018 t/m 1 maart 2019 bezoeken groepen de tentoonstelling Ticket to de Toekomst. In deze tentoonstelling denken kinderen na over hoe we ons zouden kunnen gedragen in de toekomst.
Bekijk het programma bij Ticket to de Toekomst (7 t/m 12 jaar)

Kennismaken of verdiepen

Je kunt bij het reserveren van je groepsbezoek kiezen uit twee niveau’s. Het eerste niveau vereist weinig voorkennis en is vooral geschikt als kinderen nog niet eerder in Villa Zebra zijn geweest.
Het tweede niveau is verdiepend, vereist enige voorkennis en is geschikt als kinderen al eerder bij Villa Zebra zijn geweest. Kies je voor het tweede niveau kiest laat ons dan via het reserveringsformulier kort weten waaruit de voorkennis van je groep bestaat.

Kosten en reserveren

Voor een groepsbezoek vanaf 8 kinderen hanteren we een gereduceerd tarief van € 4  per kind (normaal € 8). Begeleiders mogen gratis naar binnen. Ook met gecombineerde groepen (onder-, midden- of bovenbouw) kun je van het speciale groepstarief gebruik maken als beide groepen uit 8 kinderen bestaan.

Wil je met minder kinderen komen dan is dat geen probleem. Je betaalt dan het minimum groepstarief. Het online reserveringsformulier rekent de prijs automatisch voor je uit. Een groepsbezoek moet altijd vooraf worden gereserveerd. We ontvangen groepen van dinsdag t/m vrijdag. Ga hier naar online reserveren:

Reserveer hier online