Wat is er te doen?

Je kunt in Villa Zebra met je kinderen onze tentoonstellingen bezoeken. Bij ZELF! is een workshop onderdeel van het bezoek. Ouders gaan met hun peuter of kleuter met een kleine opdracht aan de slag. Een medewerker van Villa Zebra is aanwezig om je op weg te helpen. Kinderen van 7 jaar en ouder gaan op ontdekking in Ticket to de Toekomst en volgen daarna de workshop Tech Troep. Er zijn regelmatig extra activiteiten in Villa Zebra.

Voorleesworkshop (3-6 jr) en Klooimiddag (3-12 jr)

Voorleesmiddag:
21 nov, 19 dec
Klooimiddag: 24 okt, 14 nov


Iedere maand is er een Voorleesmiddag en een Klooimiddag. Op de voorleesmiddag wordt een bijzonder prentenboek op een beeldende manier tot leven gebracht. Tijdens de Klooimiddag laten we ons inspireren door kunstwerken en gaan aan de slag met bijzondere materialen. Lees meer

Workshop: Toekomst Gasten (7-12 jr)Ding Dong: bezoek uit de toekomst! In Villa zebra maak je een reis naar de toekomst: je ontdekt toekomstig eten, een robotplaag en bijzondere voertuigen. Hoe denk jij nu dat de wereld er in de toekomst uit zou  kunnen zien? Na een bezoek aan Ticket to de Toekomst ga je zelf aan de slag. Stel dat je bezoek uit de toekomst zou krijgen, hoe zou je die er dan uitzien? Met diverse materialen verbeeld je jouw eigen ideeën.

Workshop: Knipsels zonder schaar (3-6 jr)

19 okt t/m 19 dec

Scheur, kijk, scheur, kijk,  draai, dwarrel en plak je papier tot leven. Uit knipsels kun je de gekste dieren, mannetjes of andere wezens bedenken. Welke fantasie Knipsels maak jij? Kijken ze grappig, of een beetje geschrokken?