Wat is er te doen?

Je kunt in Villa Zebra met je kinderen onze tentoonstellingen bezoeken. Bij ZELF! zijn twee kleine workshops onderdeel van het bezoek. Ouders gaan met hun peuter of kleuter met een kleine opdracht aan de slag. Een medewerker van Villa Zebra is aanwezig om je op weg te helpen. Kinderen van 7 jaar en ouder gaan op ontdekking in Diep in het bos en volgen daarna de workshop Magisch Licht. Regelmatig zijn er ook gastworkshops.

Voorleesworkshop (3-6) en Klooimiddag (3-12)

Op 19 april en 10 mei 2017

Iedere maand is er een Voorleesmiddag en een Klooimiddag. Op de voorleesmiddag wordt een bijzonder prentenboek op een beeldende manier tot leven gebracht. Tijdens de Klooimiddag laten we ons inspireren door kunstwerken en gaan aan de slag met bijzondere materialen. Lees meer...

Workshop bij ZELF!: Applaus! (3-6)

Vanaf 21 april tijdens openingstijden
Bij een bezoek aan de tentoonstelling ZELF! kunnen peuters en kleuters vanaf 21 april de workshop Applaus! volgen. Ben jij ook zo dol op applaus? Draai, buig, versier je ijzerdraad tot een sierlijke capriool of stoere acrobaat. Maakt jouw dansende olifant op onze trapeze een halsbrekende toer. Hoe steelt jouw balanceeract de show? 

Workshop bij Diep in het bos: Magisch Licht (7-12)

Vanaf 10 december tijdens openingstijden

Diep in het bos komt maar zelden licht. Maar als er dan opeens toch een straaltje zonlicht door de bladeren heen schijnt is dat een magisch moment. In de workshop Magisch Licht probeer je dit mysterieuze effect vast te leggen met een kartonnen doos, zwart en wit papier en spiegelende folies.