Workshop bij Diep in het bos: Ondergronds (7-12)

Vanaf 17 mei tijdens openingstijden

ondergronds.jpg
In onze mysterieuze en spannende tentoonstelling Diep in het Bos kun je dwalen, fantaseren en onderzoeken; stap voor stap kom je dieper in het bos. Daarna kun je in de workshop Ondergronds met klei verbeelden wat zich allemaal onder de grond bevindt en nog nooit iemand heeft gezien. Wij zijn benieuwd naar jouw creaties!

Voorleesworkshop (3-6) en Klooimiddag (3-12)

Op 8 en 22 november 2017. 

Iedere maand is er een Voorleesmiddag en een Klooimiddag. Op de voorleesmiddag wordt een bijzonder prentenboek op een beeldende manier tot leven gebracht. Tijdens de Klooimiddag laten we ons inspireren door kunstwerken en gaan aan de slag met bijzondere materialen. Lees meer

Wat is er te doen?

Je kunt in Villa Zebra met je kinderen onze tentoonstellingen bezoeken. Bij ZELF! zijn twee kleine workshops onderdeel van het bezoek. Ouders gaan met hun peuter of kleuter met een kleine opdracht aan de slag. Een medewerker van Villa Zebra is aanwezig om je op weg te helpen. Kinderen van 7 jaar en ouder gaan op ontdekking in Diep in het bos en volgen daarna de workshop Magisch Licht. Regelmatig zijn er ook gastworkshops.

Workshop bij ZELF!: Het Kleurenmonster (3-6)

Tot 5 december tijdens openingstijden


Bij een bezoek aan de tentoonstelling ZELF! kunnen peuters en kleuters de workshop Het Kleurenmonster volgen. In ons Laboratorium woont het Kleurenmonster. Soms laat hij je schrikken als hij boos is, gilt hij als hij bang is, of speelt hij met je mee. Vandaag is het Kleurenmonster in de war. Hij voelt zich blij, verdrietig, boos, bang en kalm, allemaal tegelijk. Al zijn mooie kleuren zijn door elkaar! Kom jij het Kleurenmonster helpen zijn gevoelens en kleuren weer op orde krijgen?