Wat is er te doen?

Je kunt in Villa Zebra met je kinderen onze tentoonstellingen bezoeken. Bij ZELF! is een workshop onderdeel van het bezoek. Ouders gaan met hun peuter of kleuter met een kleine opdracht aan de slag. Een medewerker van Villa Zebra is aanwezig om je op weg te helpen. Kinderen van 7 jaar en ouder gaan op ontdekking in Ticket to de Toekomst en volgen daarna de workshop Tech Troep. Er zijn regelmatig extra activiteiten in Villa Zebra.

Voorleesworkshop (3-6 jr) en Klooimiddag (3-12 jr)

27 juni Iedere maand is er een Voorleesmiddag en een Klooimiddag. Op de voorleesmiddag wordt een bijzonder prentenboek op een beeldende manier tot leven gebracht. Tijdens de Klooimiddag laten we ons inspireren door kunstwerken en gaan aan de slag met bijzondere materialen. Lees meer

Workshop: Tech troep (7-12 jr)

Hoe gaan we in de toekomst om met afval? In Ticket to de Toekomst maak je kennis met 'The Order Electrus' van Floris Kaayk. Al het afval dat wij mensen produceren komt hierin op een bijzondere manier tot leven. Na je bezoek aan de tentoonstelling ga je aan de slag in deze workshop waarin je een meewerkt aan een robotplaag.

Workshop bij ZELF!: Goudzoekers (3-6 jr)


25 april t/m 15 juni 2018


In ZELF! ga je als echte avonturier op ontdekkingstocht in Het Eiland. Alle kleine en grote schatgravers en goudzoekers kunnen daarna aan de slag in een workshop. Maak je eigen spannende avonturen schatkaart en verstop je glinsterende schat. Hoe lang kun jij je geheim bewaren?

 

Workshop bij ZELF!: Toen oma een prinses werd (3-6 jr)

16 juni t/m 26 augustus 2018

Na een bezoek aan de gloednieuwe installatie Sprookjes Pop Up kun je meteen meedoen met de workshop ‘Toen oma een prinses werd…’. Laat je inspireren door de levensgrote sprookjes en verzin daarna je eigen sprookje! Lang geleden, toen oma een prinses werd en de ridder opgegeten werd door de slapende wolf…