Kinderfeestjes

Maak je verjaardag extra feestelijk en nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit in Villa Zebra voor een creatief verjaardagsfeestje! Natuurlijk word je als jarige job eerst ontvangen in onze speciale feestjesruimte die vrolijk is versierd. Onder begeleiding van één van onze medewerkers bezoek je daarna samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jij en je vriendjes zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Uitnodigingen

Vier je je feestje bij Villa Zebra? Nodig dan al je vrienden uit met een échte Villa Zebra uitnodiging!

Op de website van Greetz kun je zelf een Villa Zebra uitnodiging maken en bestellen. Kies een van de twee opties, vul de juiste datum en tijd in, voeg je foto toe en klaar is kees!

Klik op de uitnodiging die jij wilt gebruiken om deze te bewerken en bestellen voor je feest.Reserveren

Villa Zebra organiseert kinderfeestjes voor kinderen van 3 t/m 6 en van 7 t/m 12 jaar in groepen van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van: 13.00 tot 14.30 of  van 15.15 tot 16.45. Een ander tijdstip is mogelijk in overleg. Let op! Reserveren is noodzakelijk. Het is aan te raden om zeker een maand, maar ten minste twee weken van te voren te reserveren.  Dit kan telefonisch via 010 - 241 17 17 of per e-mail post@villazebra.nl.

Feestje Toekomstreizigers

Vier je verjaardag in Villa Zebra tijdens Ticket to de Toekomst! De jarige en zijn of haar vrienden worden ontvangen als VIPs. Samen maken we een reis naar de toekomst. Oja, wel even je eigen tijdmachine maken.

Reserveer via post@villazebra.nl of bel naar 010 2411717.

Feestjes bij ZELF! (3-6)

Deze keer hebben we niet één kinderfeestje, maar kun je kiezen uit twee programma's:

CIRCUS PARTY Komt dat zien! Samen werken jullie toe naar een wervelende show. Verzin een act, maak je eigen kleding, nodig alle bezoekers uit om te komen kijken en ontvang een groot applaus! Vervolgens geniet je met een circus-versnapering na van jullie grote succes.

HOLLEBOLLEWOLF  Er was eens een wolf die zijn verjaardag vierde. Hij was altijd boos en gemeen, maar speciaal voor zijn verjaardag wilde hij nu eens super lief zijn! Verkleed je als Hollebollewolf en vier feest in het Sprookjes Pop Up boek. Daarna maak je een feestelijke taart voor in de buik van Hollebollewolf.

Prijzen

Een Villa Zebra kinderfeestje kost € 10,- per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers). Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van € 8,- per persoon. (incl koffie of thee met iets lekkers).