Kinderfeestjes

Maak je verjaardag extra feestelijk en nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit in Villa Zebra voor een creatief verjaardagsfeestje! Natuurlijk word je als jarige job eerst ontvangen in onze speciale feestjesruimte die vrolijk is versierd. Onder begeleiding van één van onze medewerkers bezoek je daarna samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jij en je vriendjes zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Uitnodigingen

Vier je je feestje bij Villa Zebra? Nodig dan al je vrienden uit met een échte Villa Zebra uitnodiging!

Op de website van Greetz kun je zelf een Villa Zebra uitnodiging maken en bestellen. Kies een van de twee opties, vul de juiste datum en tijd in, voeg je foto toe en klaar is kees!

Klik op de uitnodiging die jij wilt gebruiken om deze te bewerken en bestellen voor je feest.Reserveren

Villa Zebra organiseert kinderfeestjes voor kinderen van 3 t/m 6 en van 7 t/m 12 jaar in groepen van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van: 13.00 tot 14.30 of  van 15.15 tot 16.45. Een ander tijdstip is mogelijk in overleg. Let op! Reserveren is noodzakelijk. Het is aan te raden om zeker een maand, maar ten minste twee weken van te voren te reserveren.  Dit kan telefonisch via 010 - 241 17 17 of per e-mail post@villazebra.nl.

Feestje bij Diep in het bos: Er was eens... (7-12)

Tot en met 19 november 2017

De jarige job en gasten starten met een interactieve rondleiding in Diep in het bos. In de tentoonstelling bekijken de kinderen het videokunstwerk ‘Mastering Bambi’. Eerst lijkt op het eerste gezicht gewoon een spannende scene uit een Disney-film, maar waar zijn de figuren!? De kinderen bedenken én maken een passend verhaal met genoeg karakters om het scherm te vullen. Ze maken dit door 3D vormen te construeren uit schuimrubber met tape en touw. Aan het einde van de workshop is er de première.We sluiten af met lekkere muffins én cadeautjes.

Feestjes bij ZELF! (3-6)

 Deze keer hebben we niet één kinderfeestje, maar kun je kiezen uit twee programma's:

CIRCUS PARTYKomt dat zien! Samen werken jullie toe naar een wervelende show. Verzin een act, maak je eigen kleding, nodig alle bezoekers uit om te komen kijken en ontvang een groot applaus! Vervolgens geniet je met een circus-versnapering na van jullie grote succes.

PARTY EILANDPrecies op je verjaardag spoel je aan met je vriendjes op een onbewoond eiland, de cadeautjes zijn weggespoeld in de oceaan. Samen redden we deze verjaardag, wat kunnen we cadeau geven en hoe kun je zelfs vanuit een vliegtuig nog zien dat het feest is op ons eiland.

Prijzen

Een Villa Zebra kinderfeestje kost € 10,00 per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers). Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van € 7,- per persoon. (incl koffie of thee met iets lekkers).