Kinderfeestjes

Maak je verjaardag extra feestelijk en nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit in Villa Zebra voor een creatief verjaardagsfeestje! Natuurlijk word je als jarige job eerst ontvangen in onze speciale feestjesruimte die vrolijk is versierd. Onder begeleiding van één van onze medewerkers bezoek je daarna samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jij en je vriendjes zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Reserveren

Villa Zebra organiseert kinderfeestjes voor kinderen van 3 t/m 6 en van 7 t/m 12 jaar in groepen van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen op woensdag, zaterdag en zondag van:
- 13.00 tot 14.30 uur
- 15.15 tot 16.45 uur
Andere dagen of tijden op aanvraag mogelijk. Let op! Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de verjaardagsdatum via 010 - 241 17 17 of per e-mail post@villazebra.nl.

Er was eens... (7-12)

De jarige job en gasten starten met een interactieve rondleiding in Diep in het bos. In de tentoonstelling bekijken de kinderen het videokunstwerk ‘Mastering Bambi’. Eerst lijkt op het eerste gezicht gewoon een spannende scene uit een Disney-film, maar waar zijn de figuren!? De kinderen bedenken én maken een passend verhaal met genoeg karakters om het scherm te vullen. Ze maken dit door 3D vormen te construeren uit schuimrubber met tape en touw. Aan het einde van de workshop is er de première.We sluiten af met lekkere muffins én cadeautjes.

Feestje Party Pech (3-6)

Kinderen van 3 t/m 6 jaar vieren hun verjaardag in ZELF! Eerst bezoek je samen de tentoonstelling. Hoe maak jij je lichtgevend mooi voor een verjaardag? We helpen de dokter met wat verjaardagspatiënten en steken onze handen uit de mouwen in het laboratorium. In de workshop zorgen we ervoor dat we er ‘bijzonder feestelijk’ uitzien? We sluiten af met lekkere muffins!

Prijzen


Een Villa Zebra kinderfeestje kost €9,50 per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers). Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van € 7,- per persoon. (incl koffie of thee met iets lekkers).

Prijzen geldig t/m 31 december 2016.