Kinderfeestjes

Maak je verjaardag extra feestelijk en vier je feestje in Villa Zebra! Jij en je vrienden worden ontvangen in onze vrolijk versierde feestjesruimte. Daarna bezoek je samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jullie zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Je kunt bij Villa Zebra je feestje vieren met een groep van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen, op onze openingsdagen (met uitzondering van schoolvakanties) van 13.00 tot 14.30 of  van 15.15 tot 16.45. Een ander tijdstip is mogelijk in overleg.

Reserveren is noodzakelijk. Het is aan te raden om zeker een maand, maar ten minste twee weken van te voren te reserveren.  Dit kan telefonisch via 010 - 241 17 17 of per e-mail post@villazebra.nl.

Uitnodigingen

Vier je je feestje bij Villa Zebra? Nodig dan al je vrienden uit met een échte Villa Zebra uitnodiging!

Op de website van Greetz kun je zelf een Villa Zebra uitnodiging maken en bestellen. Kies een van de twee opties, vul de juiste datum en tijd in, voeg je foto toe en klaar is kees!

Klik op de uitnodiging die jij wilt gebruiken om deze te bewerken en bestellen voor je feest.Feestje Slakken Snack (7-12 jr)

Na je bezoek aan de tentoonstelling De Moestuin gaan jullie aan de slag in de workshop Slakken Snack. Hoe leid je slakken af zodat er straks nog wat te oogsten valt? Of het nu een bioscoop, achtbaan of brillenwinkel wordt, zorg dat ze jouw Slakken Snack laten staan.

Feestjes bij ZELF! (3-6)

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar is er rond de interactieve kunstinstallatie ZELF! keuze uit twee programma's:

Circus Party
Komt dat zien! Samen werken jullie toe naar een wervelende show. Verzin een act, maak je eigen kleding, nodig alle bezoekers uit om te komen kijken en ontvang een groot applaus! Vervolgens geniet je met een circus-versnapering na van jullie grote succes.


Hollebollewolf  
Er was eens een wolf die zijn verjaardag vierde. Hij was altijd boos en gemeen, maar speciaal voor zijn verjaardag wilde hij nu eens super lief zijn! Verkleed je als Hollebollewolf en vier feest in het Sprookjes Pop Up boek. Daarna maak je een feestelijke taart voor in de buik van Hollebollewolf.

Prijzen

Een Villa Zebra kinderfeestje kost € 10,- per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers). Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van € 8,- per persoon. (incl koffie of thee met iets lekkers).