Kinderfeestjes

Maak je verjaardag extra feestelijk en nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit in Villa Zebra voor een creatief verjaardagsfeestje!Natuurlijk word je als jarige job eerst ontvangen in onze speciale feestjesruimte die vrolijk is versierd. Onder begeleiding van één van onze medewerkers bezoek je daarna samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jij en je vriendjes zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Reserveren

Villa Zebra organiseert kinderfeestjes voor kinderen van 3 t/m 6 en van 7 t/m 12 jaar in groepen van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen op woensdag, zaterdag en zondag van:

- 13.00 tot 14.30 uur
- 15.15 tot 16.45 uur

Andere dagen of tijden op aanvraag mogelijk. Let op! Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de verjaardagsdatum via 010 - 241 17 17 of per e-mail post@villazebra.nl.

Feestje Hiep, hiep, wat een type! (7-12)

Kinderen vanaf 7 jaar starten met een interactieve rondleiding in Labyrint Kunstlab. Daarna wordt er zelf gecreëerd in onze speciale feestjesruimte. In de workshop wordt aan de hand van de reeks ‘Elke-dag-tekeningetjes’ van kunstenares Hillegon Brunt verder getekend. De kinderen krijgen ieder een groot tekenvel. Ze starten steeds door zomaar een lijn te zetten en vanuit daar ontstaan de meest waanzinnige typetjes. Klaar? Dan brengen we onze figuren tot leven met klei. We sluiten af met lekkere muffins!

Feestje Party Pech (3-6)

Kinderen van 3 t/m 6 jaar vieren hun verjaardag in ZELF! Eerst bezoek je samen de tentoonstelling. Hoe maak jij je lichtgevend mooi voor een verjaardag? We helpen de dokter met wat verjaardagspatiënten en steken onze handen uit de mouwen in het laboratorium. In de workshop zorgen we ervoor dat we er ‘bijzonder feestelijk’ uitzien? We sluiten af met lekkere muffins!

PrijzenEen Villa Zebra kinderfeestje kost €9,50 per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers).
Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van € 7,- per persoon. (incl koffie of thee met iets lekkers).

Prijzen geldig t/m 31 december 2015.