Ontvang onze nieuwsbrief

Kinderfeestjes

Maak je verjaardag extra feestelijk en nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit in Villa Zebra voor een creatief verjaardagsfeestje!Natuurlijk word je als jarige job eerst ontvangen in onze speciale feestjesruimte die vrolijk is versierd. Onder begeleiding van één van onze medewerkers bezoek je daarna samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jij en je vriendjes zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Reserveren

Villa Zebra organiseert kinderfeestjes voor kinderen van 3 t/m 6 en van 7 t/m 12 jaar in groepen van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen op woensdag, zaterdag en zondag van:

- 13.00 tot 14.30 uur
- 15.15 tot 16.45 uur

Andere dagen of tijden op aanvraag mogelijk. Let op! Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de verjaardagsdatum via 010 - 241 17 17 of per e-mail post@villazebra.nl.

PrijzenEen Villa Zebra kinderfeestje kost €9,50 per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers).
Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van € 7,- per persoon. (incl koffie of thee met iets lekkers).

Rotterdampas is niet geldig in combinatie met het Kinderfeestjes-arrangement. Prijzen geldig t/m 31 december 2014.