Kinderfeestjes

Maak je verjaardag extra feestelijk en nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit in Villa Zebra voor een creatief verjaardagsfeestje! Natuurlijk word je als jarige job eerst ontvangen in onze speciale feestjesruimte die vrolijk is versierd. Onder begeleiding van één van onze medewerkers bezoek je daarna samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jij en je vriendjes zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Prijzen

Een Villa Zebra kinderfeestje kost € 9,50 per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers). Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van € 7,- per persoon. (incl koffie of thee met iets lekkers).

Prijzen geldig t/m 24 februari 2017. Vanaf 25 februari 2017 € 10,- per kind

Reserveren

Villa Zebra organiseert kinderfeestjes voor kinderen van 3 t/m 6 en van 7 t/m 12 jaar in groepen van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen op woensdag, zaterdag en zondag van:
- 13.00 tot 14.30 uur
- 15.15 tot 16.45 uur
Andere dagen of tijden op aanvraag mogelijk. Let op! Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de verjaardagsdatum via 010 - 241 17 17 of per e-mail post@villazebra.nl.

Feestje bij Diep in het bos: Er was eens... (7-12)

Tot en met 19 november 2017

De jarige job en gasten starten met een interactieve rondleiding in Diep in het bos. In de tentoonstelling bekijken de kinderen het videokunstwerk ‘Mastering Bambi’. Eerst lijkt op het eerste gezicht gewoon een spannende scene uit een Disney-film, maar waar zijn de figuren!? De kinderen bedenken én maken een passend verhaal met genoeg karakters om het scherm te vullen. Ze maken dit door 3D vormen te construeren uit schuimrubber met tape en touw. Aan het einde van de workshop is er de première.We sluiten af met lekkere muffins én cadeautjes.

Feestjes bij ZELF! (3-6)

Vanaf 25 februari 2017

Vanaf 25 februari presenteren we drie nieuwe speel- en kunstinstallaties in ZELF! Daar hoort natuurlijk ook een nieuw kinderfeestje bij. Maar deze keer hebben we niet één kinderfeestje, maar kun je kiezen uit twee programma's:

CIRCUS PARTY
Komt dat zien! Samen werken jullie toe naar een wervelende show. Verzin een act, maak je eigen kleding, nodig alle bezoekers uit om te komen kijken en ontvang een groot applaus! Vervolgens geniet je met een circus-versnapering na van jullie grote succes.

PARTY EILAND
Precies op je verjaardag spoel je aan met je vriendjes op een onbewoond eiland, de cadeautjes zijn weggespoeld in de oceaan. Samen redden we deze verjaardag, wat kunnen we cadeau geven en hoe kun je zelfs vanuit een vliegtuig nog zien dat het feest is op ons eiland.