Diep in het bos (7-12)

Verlengd tot en met zondag 4 maart 2018!

Diep in het bos is voor kinderen vanaf 7 jaar. Kinderen van 3 t/m 6 jaar bezoeken ZELF!

Groot nieuws: Diep in het bos is verlengd! De tentoonstelling is een groot succes en is daarom te bezoeken t/m 4 maart 2018. Speciaal voor de verlenging is er een nieuwe plattegrond gemaakt waarmee je je avontuur zelf verbeeldt door tekenen, knippen en plakken in het atelier.

Diep in het bos is het mysterieus en spannend. Vreemde geluiden geven je het gevoel dat je er niet alleen bent. Je kunt dwalen, fantaseren en onderzoeken; via drie verschillende routes kom je stap voor stap dieper in het bos.

Een aantal kunstenaars daagt je uit met speciaal voor deze tentoonstelling gemaakte kunstinstallaties. Zo kun je meebouwen aan het groeiende kunstwerk van Katrijn Verstegen, opgaan in de enorme tekeningen van Anouk Griffioen en kom je het laboratorium van Toine Klaassen tegen.

Workshops


In het bos van kunstenaar Eva Krause staat een mysterieuze container. Wat doet die daar? Wie heeft hem er neergezet en wat zou er in zitten? Na een bezoek aan de tentoonstelling Diep in het bos kan je aan de slag in deze mysterieuze workshop. Laat je verbeelding de vrije loop en geef je ideeën vorm met je eigen container.


Voor jarige kinderen is er een kinderfeestje met een speciale VIP ontvangst en de verjaardagsworkshop ‘Er was eens...’. Voor het primair onderwijs en bso groepen (7 tm 12 jaar) zijn de workshops afgestemd op het niveau van de groepen.

Met dank aan

Villa Zebra dankt de partners die de tentoonstelling Diep in het bos mogelijk maken: Fonds21, Gemeente Rotterdam, Mondriaan Fonds, BankGiro Loterij Fonds en Van Leeuwen Van Lignac Stichting.

Ontmoet een kunstenaar

Vind je het leuk om mee te doen met een workshop van een kunstenaar of een kunstenaar van Diep in het bos aan het werk te zien en te helpen in ons kunstenaarsatelier? Kijk dan op onze activiteitenkalender.

In de tentoonstelling is werk te zien van Ruben Bellinkx, Persijn Broersen en Margit Lukács, Hillegon Brunt, Wietse Eeken, Bruno Ferro Xavier da Silva, Anouk Griffioen, Toine Klaassen, Eva Krause, Paul van Laak, Jacqueline Loeve, Hidde van Schie, Katrijn Verstegen, Barbara Witteveen.

Tentoonstellingsontwerp: Erly Brugmans.
Lichtontwerp: Paul van Laak