Anouk Griffioen is Kunstenaar in huis

anouk-studio-003.png
De komende jaren zullen verschillende kunstenaars een paar weken werken in het nieuwe atelier in Villa Zebra. Een unieke kans om van dichtbij te zien, te ontdekken en te ervaren hoe een kunstenaar tot zijn of haar kunst komt.

Anouk Griffioen werkt van 19 april tot en met 4 juni als Kunstenaar in huis. Anouk wil graag met jou fotograferen om samen met haar eigen foto’s in het kunstenaarsatelier een groot werk voor de natuur en waarschijnlijk ook een boekje te creëren. Kom je een keer langs om met Anouk te werken? Ze is er op vrijdag- en zondagmiddag. Je kunt ook haar installatie 'Wanderland' bekijken in de tentoonstelling Diep in het bos (7+).Het atelier in Villa Zebra is mogelijk gemaakt door: Gemeente Rotterdam, Janivo Stichting, Mondriaan Fonds, Stichting DOEN, Stichting Job Dura Fonds, Van Leeuwen Van Lignac Stichting en VSBfonds.

Instagram

Het afgelopen jaar werkten verschillende kunstenaars in het kunstenaarsatelier van Villa Zebra. Zo maakten Feiko Beckers, Hans Runge, Anne van Eck & Suus Touw, Ondine de Kroon, Chantal van Heeswijk, Bruno Ferro Xavier da Silva, Toine Klaassen, Barbara Witteveen en Katrijn Verstegen nieuwe werken in het atelier in Villa Zebra. Volg op Instagram hoe ze te werk gaan.

Bruno in het atelier