Steun Villa Zebra

Villa Zebra is een uniek museum en kunst- laboratorium voor kinderen. Met een klein, toegewijd team bedenken en maken we tentoonstellingen voor kinderen van 3-6 en 7-12 jaar, ontwikkelen workshops en educatief materiaal en organiseren op basis van onze 'villasofie' projecten op scholen en in de wijk. Sluit je aan bij Villa Zebra en wordt donateur of bedrijfspartner.

Speel je mee in de Vriendenloterij? Wist je dat je Villa Zebra dan op kan geven als goed doel voor deze loterij? Van de inleg van elk lot gaat dan de helft naar Villa Zebra. Bel 0900 - 300 1400 (10 cpm) en geef op dat Villa Zebra je goede doel is. Onze sponsorcode is 6046.

Donateur

Wil je ons werk steunen word dan donateur. Je bepaalt zelf het bedrag en je gift is extra aantrekkelijk omdat je die 1,25 keer mag aftrekken van je aangifte inkomstenbelasting aangezien Villa Zebra een culturele ANBI instelling is.

In ruil voor je steun wordt je minimaal 2 keer per jaar uitgenodigd voor een speciaal evenement. Een exclusieve preview van een nieuwe tentoonstelling bijvoorbeeld, een feestelijke opening of een rondetafel ontmoeting met één van onze curatoren.

Vraag het aanmeldformulier aan via: secretariaat@villazebra.nl.

Bedrijfspartner

Heb je een bedrijf, wil je het werk van Villa Zebra steunen en dat zichtbaar maken?
Word dan bedrijfspartner. We plaatsen je bedrijfslogo dan op een speciale support pagina van onze website en je medewerkers kunnen gebruik maken van speciale aanbiedingen.
Je steun is extra aantrekkelijk omdat die 1,5 keer aftrekbaar is van de aangifte vennootschapsbelasting vanwege het feit dat Villa Zebra een culturele ANBI instelling is.

Vraag het aanmeldformulier aan via: secretariaat@villazebra.nl.