Tot en met 20 november 2016

Welkom Thuis

7 – 12 jaar

Tentoonstelling & Workshops

Open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 - 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag.


Kinderen van 3 t/m 6 jaar bezoeken ZELF!

Villa Zebra

Stieltjesstraat 21

3071 JV Rotterdam

T 010 241 1717

post@villazebra.nl

Thuis!? Waar voel jij je eigenlijk op je gemak? En waarom dan? Ontdek de tentoonstelling Welkom Thuis en je komt heel anders thuis.

Bij je bezoek aan de tentoonstelling krijg je een sleutel en sta je meteen voor een keuze: door welke van de zeven voordeuren ga jij naar binnen? Eenmaal in de tentoonstelling ga je op onderzoek uit. Welke plek is jouw ultieme thuis? Bij welke mensen voel jij je fijn? En wat zou jij doen als je je huis opeens kwijt bent? Met je eigen bos sleutelhangers ga je op een ontdekkingstocht van kunstwerk naar kunstwerk.

Workshops

Na een bezoek aan de tentoonstelling doe je gratis mee met de workshop Boom Sweet Home. In deze workshop maak je een hutje, hoog in de boom.

Feestje

Ben je jarig? Organiseer dan je kinderfeestje in Villa Zebra met de verjaardagsworkshop Huisje Boompje Feestje.

Kunstenaar in huis

Vind je het leuk om mee te doen met een workshop van een kunstenaar of een kunstenaar te ontmoeten in ons atelier? Kijk dan op de activiteitenkalender. Nieuwsgierig naar het kunstenaarsatelier? Volg het proces op onze pagina op Instagram.

Workshop

Boom Sweet Home

Tijdens de workshop Boom Sweet Home worden hutjes gemaakt. Hoe ziet jouw hutje eruit en wie komt er op bezoek?

Bekijk wat bezoekers hebben gemaakt

Groepen

Wist je dat je Welkom Thuis ook kunt bezoeken met een schoolgroep of BSO? Voor de programma’s en reserveren kijk je op onze pagina voor het onderwijs.

Wat is thuis?

Bezoekers die de tentoonstelling hebben bezocht beschrijven hun thuisgevoel. Wat is voor jou THUIS?

Bekijk wat bezoekers hebben gezegd

In Welkom Thuis zijn kunstwerken te zien van Feiko Beckers, Peter de Boer, Anne van Eck, Bruno Ferro Xavier da Silva, Chantal van Heeswijk, Ondine de Kroon, Paul de Reus, Hans Runge, Selfcontrolfreak en Hans Wilschut.

Villa Zebra dankt de partners die de tentoonstelling Welkom Thuis mogelijk maken: CBK Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Janivo Stichting, Mondriaan Fonds, Stichting DOEN, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Van Leeuwen Van Lignac Stichting.

Hans Wilschut - Happy Valley (detail)