3 – 6 jaar

Tentoonstelling & Workshops

ZELF! is een semi-permanente tentoonstelling met workshops speciaal ontworpen voor peuters en kleuters. ZELF! bestaat uit interactieve installaties gemaakt door kunstenaars.

Koop Tickets

Open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 - 17:00 uur. In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag.


Kinderen van 7 t/m 12 jaar bezoeken Diep in het bos

Villa Zebra

Stieltjesstraat 21

3071 JV Rotterdam

T 010 241 1717

post@villazebra.nl

Achter iedere deur of wand wacht een nieuwe ontdekking en ervaring. Dans mee in de ‘Black light disco’, ga op reis in ‘De Buitenwereld’ en maak een eigen patiënt ‘Bij de dokter’. Ben je nog niet uitgekeken? Experimenteer dan in ‘Het Laboratorium’ of verzin je eigen verhalen in ‘De Monsterstraat’. Ontdek het ZELF!

In ZELF! is werk te zien van kunstenaars: Jeannette Ephraïm, Alice Hoogstad, Nanna Koekoek & Renée Reijnders & Geeske de Graaff en Birgit Verwer.

In Villa Zebra vinden we taal belangrijk. Je kunt daarom regelmatig aansluiten bij een voorleesmiddag. Je gaat dan samen aan de slag met een prentenboek. Steek je graag je handen uit de mouwen om nieuwe materialen te ontdekken? Kom dan naar de Klooimiddag. Hierin staan experimenteren en creëren centraal.
Meer informatie