Huisregels

Onze huisregels:

Reserveer je ticket online (ook met Rotterdampas)
Online reserveren is noodzakelijk, ook met de Rotterdampas. Je ticket is alleen geldig voor de dag en het tijdstip waarvoor geboekt is.

Ga niet van huis bij gezondheidsklachten
Je bent welkom als jij en je huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. Via deze link kunt je bij het RIVM zien om welke klachten het gaat. Als je tijdens je bezoek aan Villa Zebra klachten krijgt vragen we je ook om naar huis te gaan.

Gezellig met je eigen groep
Het is alleen toegestaan om Villa Zebra te bezoeken met je eigen groep. Dat is je gezin en/of vriendjes en vriendinnetjes waar je al mee speelt. We vragen je om met minimaal één, maximaal twee volwassenen te komen.

Plan je bezoek met kinderen van dezelfde leeftijdscategorie (2 t/m 6 en 7 t/m 12).
Tentoonstellingen en installaties zijn voor verschillende leeftijden ontworpen en bedacht. ZELF! Is helemaal geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en De Moestuin voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Boek je toch een ticket voor een tentoonstelling en is je kind eigenlijk te jong of te oud, dan is dit op eigen risico. Wij denken graag met je mee.

Kom op tijd
Je bent welkom vanaf maximaal 15 minuten voor aanvang van je tijdslot. Bij binnenkomt kan maximaal één gezin tegelijk naar binnen. Houd afstand van elkaar en gebruik de wachtstrepen als je even moet wachten bij de ingang.

Vermijd openbaar vervoer
Kom het liefst lopend, met de fiets of met de auto naar ons museum. Villa Zebra heeft geen eigen parkeerplaats. Je kunt de auto op de parkeerplaats aan de voorzijde of aan de Stieltjesstraat parkeren (betaald parkeren).

Éénrichting en 1,5 meter afstand
Volwassenen houden altijd 1,5 meter afstand van bezoekers (ook van kinderen) die niet behoren tot je eigen gezelschap of gezin. Blijf met je groepje bij elkaar. Houd je aan de eenrichtingsroute.

Let op hygiëne
Op verschillende plekken kun je je handen of zelfs installaties reinigen met desinfecterende middelen. Zo houden we het samen hygiënisch. We maken contactpunten vaker schoon en we zorgen voor desinfecterende middelen in het entreegebied en op andere centrale plekken.

Wees lief voor elkaar
Denk aan de veiligheid van jezelf en die van andere bezoekers. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers van het museum. Alleen zo houden we een bezoek aan Villa Zebra voor iedereen veilig.

Villa Zebra mag binnenkort weer open voor bezoekers. We werken nu heel hard om het mogelijk te maken. Wil je alvast weten hoe een bezoek er na 3 juni uit komt te zien?

Klik hier!