Kaartverkoop

Online tickets
Je kunt je kaartjes voor Villa Zebra voorlopig alleen online kopen. Villa Zebra is niet zo groot, we kunnen daarom maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk ontvangen. Online reserveren is daarom noodzakelijk. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen én heb je lekker alle ruimte om te ontdekken.

Het ticket is alleen geldig op de datum, het tijdstip en de tentoonstelling dat op het ticket vermeld staat. Zomaar binnenwandelen kan voorlopig dus even niet, ook met de Rotterdampas, een abonnement of een kortingspas reserveer je eerst online een ticket.

Tijdslot van 1,5 uur
Je kun een online ticket aanschaffen voor een (begeleid) bezoek dat maximaal 1,5 uur duurt. Langer blijven kan helaas (nog niet), zo houden we Villa Zebra toegankelijk voor iedereen.

Een toegangskaartje voor Villa Zebra kost €10,-.
Deze prijs geldt voor iedereen (kinderen én volwassenen) vanaf 3 jaar.
Voor Rotterdampashouders is de toegang gratis, wel even online reserveren!
Heb je nog geen Rotterdampas? >> vraag hem hier aan!

Heb je een abonnement of kortingspas?
Je kunt dit aangeven bij het aanschaffen van je ticket. Bij vragen of de geldigheid/bruikbaarheid van je abonnement/kortingspas kun je contact met ons opnemen via post@villazebra.nl. De museumjaarkaart is NIET geldig bij Villa Zebra.

ZELF! of De Moestuin
Je kunt een ticket kopen voor ZELF! (2 t/m 6 jaar) of voor De Moestuin (7 t/m 12 jaar). Je koopt een ticket voor minimaal 2 personen (waarvan minimaal 1, maximaal 2 volwassenen).

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om met kinderen van verschillende leeftijden beide tentoonstellingen te bezoeken. Kijk bij VEELGESTELDE VRAGEN hoe we hiermee omgaan.

In ZELF! kunnen we 8 bezoekers (volwassen en kinderen) per tijdsblok ontvangen, in De Moestuin zijn dit er 16.

Let op:
Ben je al eens in Villa Zebra geweest en kan je niet wachten om nog eens langs te komen? Je bent van harte welkom! Hou er wel rekening mee dat een bezoek aan Villa Zebra anders kan zijn dan je gewend bent. Bekijk hier hoe een bezoek eruit kan zien.

Een bezoek aan Villa Zebra is altijd leuker als je gezelschap uit meerdere kinderen bestaat. Door de maatregelen en aangepaste programma’s is er minder/geen ruimte voor kinderen uit verschillende gezelschappen om samen te ontdekken. Kom je toch met z’n tweeën dan is dit natuurlijk geen probleem, volwassenen kunnen ook heel goed ontdekken en villasoferen 😉

Restitutie van je ticket is op dit moment (nog) niet mogelijk. Neem contact met ons op (post@villazebra.nl) en we zoeken samen naar een oplossing. Je kunt je ticket ook doneren, zo steun je Villa Zebra in een moeilijke tijd.

Groepsbezoek en kinderfeestjes zijn (voorlopig) niet mogelijk.

Villa Zebra mag binnenkort weer open voor bezoekers. We werken nu heel hard om het mogelijk te maken. Wil je alvast weten hoe een bezoek er na 3 juni uit komt te zien?

Klik hier!