Kaartverkoop

Online reserveren

Je kunt je kaartjes voor Villa Zebra voorlopig alleen online kopen. Villa Zebra is niet zo groot, we kunnen daarom maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk ontvangen. Vooraf online reserveren is daarom noodzakelijk. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen én heb je lekker alle ruimte om te ontdekken.

Je ticket is alleen geldig op de datum, tijd en voor de tentoonstelling dat op het ticket vermeld staat. Zomaar binnenwandelen kan voorlopig dus even niet, ook met de Rotterdampas  reserveer je eerst online een ticket. Heb je een abonnement, Jeugd vakantie paspoort of vrijkaart; reserveer dan een ook een kaartje.

Koop tickets

Een bezoek duurt 2 of 3 uur
Je kun een online ticket aanschaffen voor een  bezoek dat, afhankelijk van je tijdslot, maximaal 3 uur duurt.  Langer blijven kan helaas (nog niet), zo houden we Villa Zebra toegankelijk voor iedereen.

Een toegangskaartje voor Villa Zebra kost €10,-.
Deze prijs geldt voor iedereen (kinderen én volwassenen) vanaf 3 jaar. Voor kinderen van 2 jaar die mee willen doen met de workshop geldt een tarief van €5,-
Voor Rotterdampashouders is de toegang gratis maar geldt ook,  graag even online reserveren!
Heb je nog geen Rotterdampas? >> vraag hem hier aan!

Heb je een abonnement of vrijkaartje?
Je kunt voor een tentoonstelling online ook een vrijkaartje reserveren. Bij vragen over de geldigheid/bruikbaarheid van je abonnement/vrijkaart kun je contact met ons opnemen via post@villazebra.nl

De museumjaarkaart is niet geldig bij Villa Zebra.

ZELF! of Sea de Zee
Je kunt een ticket kopen voor ZELF! (2 t/m 6 jaar) of voor Sea de Zee (5 t/m 12 jaar). Je koopt een ticket voor minimaal 2 personen (waarvan minimaal 1 volwassene).

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om met kinderen van verschillende leeftijden beide tentoonstellingen te bezoeken. Kijk bij Veelgestelde Vragen hoe we hiermee omgaan.

In ZELF! ontvangen we 12 bezoekers (volwassen en kinderen) per tijdslot, in Sea de Zee zijn dit er ook 12.

Vanaf 14:00 uur stromen er per uur weer bezoekers uit, zo garanderen we dat het niet te vol is in de villa.

We houden ons aan RIVM en regionale richtlijnen, daarom adviseren we om in Villa Zebra een mondkapje te dragen als je ouder bent dan 13 jaar.

Let op:

Restitutie van je ticket is helaas niet mogelijk. Neem contact met ons op (post@villazebra.nl) en we zoeken samen naar een oplossing. Je kunt je ticket ook doneren, zo steun je Villa Zebra in een moeilijke tijd.