Kinderfeestjes

Maak je verjaardag extra feestelijk en vier je feestje in Villa Zebra! Jij en je vrienden worden ontvangen in onze vrolijk versierde feestjesruimte. Daarna bezoek je samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jullie zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

Je kunt bij Villa Zebra je feestje vieren met een groep van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen, op onze openingsdagen (met uitzondering van schoolvakanties) van 13.00 tot 14.30 of  van 15.15 tot 16.45. Een ander tijdstip is mogelijk in overleg.

Reserveren is noodzakelijk. Het is aan te raden om zeker een maand, maar ten minste twee weken van te voren te reserveren.
Dit kan telefonisch via 010 – 241 17 17 of per e-mail: post@villazebra.nl.

Feestje bij De Moestuin (7-12 jr)

Na je bezoek aan de tentoonstelling De Moestuin gaan jullie aan de slag in de workshop Slakken Snack. Hoe leid je slakken af zodat er straks nog wat te oogsten valt? Of het nu een bioscoop, achtbaan of brillenwinkel wordt, zorg dat ze jouw Slakken Snack laten staan.

Feestjes bij ZELF! (3-6)

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar is er rond de interactieve kunstinstallatie ZELF! keuze uit twee programma’s:

  • Circus Party
    Komt dat zien! Samen werken jullie in Circus Gibra toe naar een wervelende show. Verzin een act, maak je eigen kleding, nodig alle bezoekers uit om te komen kijken en ontvang een groot applaus! Vervolgens geniet je met een circus-versnapering na van jullie grote succes.
  • Hollebollewolf  
    Er was eens een wolf die zijn verjaardag vierde. Hij was altijd boos en gemeen, maar speciaal voor zijn verjaardag wilde hij nu eens super lief zijn! Verkleed je als Hollebollewolf en vier feest in het Sprookjes Pop Up boek. Daarna maak je een feestelijke taart voor in de buik van Hollebollewolf.

Prijzen

Een Villa Zebra kinderfeestje kost €10,- per kind (speciale ontvangst, begeleid bezoek tentoonstelling, deelname speciale workshop, limonade met iets lekkers). Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van €8,- per persoon. (incl koffie of thee).

Goed om te weten
Een feestje bij Villa Zebra komt het best tot zijn recht als de jarige al eens in Villa Zebra is geweest. Kom dus vooral in de periode voorafgaand aan je feestje eens zonder gasten langs!
Het is niet de bedoeling dat ouders die hun kinderen naar het feestje komen brengen, in Villa Zebra blijven wachten tot het feestje afgelopen is. Als het niet anders kan, maken we in overleg een uitzondering.
Villa Zebra zorgt voor limonade en wat lekkers. Het is niet nodig om zelf nog eten of drinken mee te nemen.

Villa Zebra mag binnenkort weer open voor bezoekers. We werken nu heel hard om het mogelijk te maken. Wil je alvast weten hoe een bezoek er na 3 juni uit komt te zien?

Klik hier!