Kinderfeestjes

Jarig!

Jij en je vrienden worden ontvangen in onze vrolijk versierde feestjesruimte. Daarna bezoek je samen de tentoonstelling die bij je (nieuwe!) leeftijd past. Ter afsluiting van je feest gaan jullie zelf creatief aan de slag in een speciale feestworkshop en is er limonade met iets lekkers voor iedereen.

In Villa Zebra vieren we te gekke feestjes waarin je leert hoe superleuk kunst is en je zelf ook creatief aan de slag gaat. Kies daarom uit de volgende drie verjaardagsfeestjes.

Feestlantis (voor jarige kinderen vanaf groep 3) 

Ergens diep in de zee ligt een geheime onderwaterstad. Samen gaan we op zoek naar deze bijzondere stad waar je het allerleukste onderwaterverjaardagsfeestje kunt vieren. Natuurlijk mag een onderwaterzwembad met onderwaterglijbaan, een onderwatersupermarkt, een onderwaterhotel en een onderwaterpark niet ontbreken! Zwem je mee?

Holle bolle wolf (3-6 jaar )

Wat doet de boze wolf als niemand op zijn feestje wil komen? Leef je in als wolf, huil en los het op. Tijdens dit vrolijke feestje krijgen sprookjes een andere wending. Alles komt goed…. hè heerlijk!

Circusfeestje (3-6 jaar)       

Maak je eigen circus-outfit, doe je eigen schmink, doe gek en shine in Circus Gibra. Met je zelfbedachte kunsten laat je zien wat je kan en leef je je uit ! Komt dat zien, komt dat zien!

Hoera!

Een Villa Zebra kinderfeestje kost €15,- per kind (speciale ontvangst, VIP-begeleiding tentoonstelling, deelname aan workshop, limonade met iets lekkers, verjaardagsverrassing). Ouders en begeleiders betalen de reguliere toegangsprijs van €10,- per persoon.

(Rotterdampas geldt helaas niet voor feestjes.)

Psst. Tijdig reserveren is noodzakelijk. Dit kan telefonisch via 010-2411717 of  per e-mail: post@villazebra.nl.