Toegankelijkheid

Bij Villa Zebra staat toegankelijkheid centraal. Wij streven ernaar om elk bezoek zo inclusief mogelijk te maken en delen graag meer over onze faciliteiten, speciaal ontworpen voor mindervaliden.

Voorzieningen
Villa Zebra is volledig toegankelijk voor mindervalide bezoekers. Met een lift en een invalidentoilet zorgen we ervoor dat iedereen moeiteloos deel kan nemen aan onze kunstbelevingen. Parkeerruimte is beschikbaar in de nabije omgeving voor extra gemak.

Begeleiders
Bezoekers die niet zelfstandig door ons kunstlaboratorium kunnen bewegen, mogen gratis een begeleider meenemen. Vergeet niet om het gratis toegangsbewijs voor de begeleider te bestellen bij het online kopen van een toegangsticket.

Rolstoelvriendelijk
Rolstoelgebruikers zijn van harte welkom. Maak gebruik van de hoofdentree aan de Stieltjesstraat voor de meest geschikte toegang. We streven ernaar om de kunstbeleving voor iedereen comfortabel te maken.

Parkeren
Hoewel Villa Zebra geen specifieke invalidenparkeerplaats heeft, is het mogelijk om met de auto tot vlakbij de voordeur te komen. Voor uitgebreide informatie over bereikbaarheid, inclusief parkeermogelijkheden, verwijzen we je graag naar onze bereikbaarheidspagina. Daarnaast biedt de Gemeente Rotterdam een overzicht van algemene gehandicaptenparkeerplaatsen en plekken met tijdsbeperking. Kijk op deze link voor meer informatie.

Voel je welkom bij Villa Zebra! Heb je nog vragen over onze toegankelijkheid? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We streven ernaar om je binnen 3 dagen van antwoord te voorzien en kijken ernaar uit je bij Villa Zebra te verwelkomen!