Boeklancering ‘Luka, doe eens normaal?’

Special

13 apr

Kom je op 13 april naar de lancering van het prentenboek ‘Luka, doe eens normaal?’

“Hoi, ik ben Luka de luiaard! Mijn leven is allesbehalve lui, en ik ben een stuk spraakzamer én een tikkeltje chaotischer dan de andere luiaards. Het maakt mij anders, al begrijp ik niet helemaal waarom. Er is een prentenboek over mij gemaakt en de boeklancering vindt plaats bij Villa Zebra! Mijn avonturen worden voorgelezen en er is zelfs een tekenwedstrijd waarbij je een knuffel van mij kunt winnen als hoofdprijs. Kom je ook langs?”

Het boek “Luka, doe eens normaal!” nodigt kinderen uit om zichzelf en anderen te waarderen voor wie ze zijn. Daarnaast biedt het een kijkje in de wereld van ADHD, met een bijzondere focus op de symptomen bij meisjes. Het Rotterdamse reclamebureau Courtside Agency ontwikkelde in samenwerking met professionals en ervaringsdeskundigen een boek op rijm met gedetailleerde illustraties en andere creatieve slimmigheidjes om kinderen met ADHD er met hun dromerige koppies bij te houden. Het boek wordt op zaterdag 13 april gelanceerd bij Villa Zebra.

‘Luka, Doe Eens Normaal’ is een boek van Courtside Agency, geschreven door Esther van Brakel en met illustraties van Vincent Sapthu. Lees hier meer over het boek.


DIT WIL JE WETEN

Datum: zaterdag 13 april
Start boeklancering: 14.30 uur
Einde boeklancering: 16.00 uur
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Tickets: koop hier je tickets