De Veranderaars Bootcamp

Special

20 jan

Zin om de wereld te veranderen? 🌍 Op 20 januari organiseren wij, samen met kunstenaar Florian Borstlap, de ‘De Veranderaars Bootcamp’ bij theater In de Lugt. Of het nu gaat om school, vrienden, het klimaat of die lastige spruitjes op je bord – laten we samen op ontdekking gaan en leren hoe kleine acties grote veranderingen teweeg kunnen brengen! 💪
 
De workshop

Wij zijn opzoek naar veranderaars! 20 januari gaan we samen ontdekken hoe jullie het verschil kunnen maken. Tijdens deze inspirerende workshops gaan we in gesprek over wat er bij jou speelt. Daarna steken we de koppen bij elkaar om te brainstormen over hoe we het anders kunnen aanpakken en welke stappen we moeten zetten. Vervolgens gaan we ten strijde en laten we onze stemmen horen, of het nu via een interventie, spandoeken, of stoepkrijt is!

Over Florian Borstlap
Florian Borstlap is kunstenaar en vroeger Kapitein. Hij houdt van rare ideeën en doet gekke dingen om te zien wat er dan gebeurt. Hij wil dat mensen lachen, nadenken en samen leuke dingen doen. Florian gebruikt kunst als een toverstaf om te laten zien hoe bijzonder en grappig het leven kan zijn. Hij wil dat iedereen een beetje magie ervaart en dat we allemaal samen spelen en creatief zijn!

Deze workshop is onderdeel van ‘Kunst is van ons allemaal!’, een evenement van in de Lugt, de Grote Kerk Overschie en museum Oud Overschie.


DIT WIL JE WETEN:

Locatie: theater in de Lugt, De Lugt 17, Rotterdam

🕐 Workshop voor 9+ jaar: 13.00 uur
🕒 Workshop voor 6+ jaar: 15.00 uur
 
De workshops zijn gratis maar aanmelden is verplicht. Dus reserveer snel jouw plekje via indelugt.nl. 🚀

Vier de zomervakantie bij Villa Zebra!

Tussen 13 juli t/m 25 augustus 2024 is Villa Zebra geopend van dinsdag-zondag, 10.00 - 17.00 uur.
Onze zomerkalender staat bomvol met leuke activiteiten! Neem hier een kijkje en mis niets!

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, er is geen kaartverkoop aan de kassa.

Tot snel!