Het Wilde Woud

Workshop

24 december - 12 maart 2023

Er groeit een groot, groen bos in Villa Zebra. Help jij ons mee om nieuwe bosbewoners, exotische plantensoorten en giga grote boomhutten te maken voor ons wilde woud? Deze workshop is geschikt voor kinderen tussen de 2 – 6 jaar.

In vier korte workshops helpen kinderen ons om het grote, groene bos te laten groeien. De workshop zijn allemaal anders. Sommige zijn geschikt voor onze jongste bezoekers, andere juist uitdagender voor de oudere kinderen. Voor alle workshops is begeleiding vanuit ouders/begeleiders een vereiste.

In de Wilde Woud Workshops worden alleen hergebruikte of duurzame materialen gebruikt. Creaties kunnen worden opgehangen in het wilde woud van Villa Zebra maar mogen natuurlijk ook mee naar huis worden genomen.

In de tentoonstelling ZELF! zijn er bij installatie ‘Het Eiland’ ook boomhutten te zien van Peter de Boer. Wie wil er in een boomhut wonen? En wat doe je allemaal in een boomhut? Met karton en stof kunnen kinderen hier zelf een boomhut knutselen.

De Wilde Woud Workshops zijn een aanvulling op onze deelname aan het Europese samenwerkingsproject : Global Roots. Klimaat en duurzaamheid zijn steeds belangrijker voor onze toekomst. In dit project is er gezocht naar manieren om deze thema’s spelenderwijs onder de aandacht te brengen bij kinderen.

Vier de zomervakantie bij Villa Zebra!

Tussen 13 juli t/m 25 augustus 2024 is Villa Zebra geopend van dinsdag-zondag, 10.00 - 17.00 uur.
Onze zomerkalender staat bomvol met leuke activiteiten! Neem hier een kijkje en mis niets!

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, er is geen kaartverkoop aan de kassa.

Tot snel!