Aanbod peuters (kinderdagopvang)

Er is een educatief groepsprogramma ontwikkeld voor de kinderopvang welke gekoppeld is aan de tentoonstelling ZELF!. Binnen dit programma gaan we met peuters op ontdekkingstocht en gaan we creatief aan de slag. Dit educatieve programma is geschikt voor kinderen tussen de 2 – 4 jaar.

Het programma
Ieder programma start met ontvangst door een museumdocent. Vervolgens wordt er voorgelezen uit een kinderboek passend bij het gekozen thema. Het vervolg van het educatieve programma bestaat altijd uit 3 elementen. Er worden 2 installaties bezocht en er wordt een creatieve workshop gevolgd. Als afsluiting blikken we gezamenlijk terug op het programma. Het peuterprogramma heet Een feestmaal voor de koning.

Een feestmaal voor de koning
We lezen het boek Een feestmaal voor de koning van Marlies Verhelst. Koning leeuw is jarig en alle dieren maken iets lekkers voor het feest. Maar wat vinden leeuwen eigenlijk lekker? En wie heeft er stiekem van de taart gesnoept? We spelen in de installatie bij het prentenboek en helpen de dieren met het klaarzetten van de verjaardag. Vervolgens gaan we boodschappen doen voor de leeuwentaart bij de installatie De Groentekraam. We sluiten het programma af met een creatieve workshop. Samen maken we lekkere taarten voor koning leeuw en vieren we zijn verjaardag. Hieperdepiep Hoera voor koning leeuw!


Dit wil je weten:

Leeftijd: 2 – 4 jaar
Data: een bezoek kan worden ingepland op dinsdag of donderdag (op basis van beschikbaarheid).
Duur: 1,5 uur
Kosten: €75,- (maximaal 18 kinderen)

Het groepsprogramma Een feestmaal voor de koning is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang.


Reserveren:
Wil je een groepsbezoek reserveren? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 5 werkdagen contact op. De reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging vanuit Villa Zebra.

Voor vragen, mail naar post@villazebra.nl.

Peuters (kinderopvang)
We ontvangen groepen van dinsdag t/m vrijdag
€5,- per kind, incl. workshop, min. 8 kinderen
Kies je niveau:
Betaalwijze:

Vier de zomervakantie bij Villa Zebra!

Tussen 13 juli t/m 25 augustus 2024 is Villa Zebra geopend van dinsdag-zondag, 10.00 - 17.00 uur.
Onze zomerkalender staat bomvol met leuke activiteiten! Neem hier een kijkje en mis niets!

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, er is geen kaartverkoop aan de kassa.

Tot snel!