Trajecten in de klas

Onze vakdocenten verzorgen op verschillende scholen in Rotterdam Zuid, Delfshaven en Crooswijk wekelijkse lessen. Van groep 0 t/m groep 8. De omvang en inhoud van deze lessen stemmen we graag af op de wensen van je school en inventariseren we vooraf in een werkplan.

We kunnen onze lessen bijvoorbeeld verbinden aan de methodes voor taal en wereldoriëntatie, maar desgewenst ook een verdiepende leerlijn beeldend ontwerpen over de bouwjaren heen of een naschools atelier helpen opzetten voor kinderen met een extra motivatie.

Je kunt ons op ieder moment in het jaar vragen een plan te maken. Ook voor projecten in het kader van leertijduitbreiding of een subsidie uit het programma ‘Denken, voelen doen’.

Blader hier door onze onderwijsbrochure:

Cultuurtraject Rotterdam
Villa Zebra is officieel partner van het Cultuurtraject Rotterdam. Dit is een pakket waarbij leerlingen per jaar twee projecten uit verschillende kunstdisciplines bezoeken. Zo komen ze tijdens hun schoolloopbaan minstens één keer in aanraking met beeldende kunst, dans, media, theater, muziek, erfgoed en literatuur. Met kunst en cultuur verrijken we samen het onderwijs in Rotterdam.

Benieuwd wat het Cultuurtraject Rotterdam jou te bieden heeft? Kijk dan op www.cultuurtrajectrotterdam.nl