Verhuur

Villa Zebra ligt op een schitterende locatie aan het water op de Kop van Zuid, met prachtig uitzicht over de Maas en de Rotterdamse skyline.

Een kunstmuseum voor kinderen: hier voel je waar creativiteit wordt geboren. Vergader aan onze megaaaa-lange tafel – volledig beschilderd in vrolijke stijl op de witte banken met grote kosmische wezens, of plaats onze tafels en banken zo dat je precies de Erasmusbrug, de Hef én de Willemsbrug ziet. Zie aan de ene kant de bedrijvigheid van de stad Rotterdam en kijk de andere kan uit op de verbeeldingskracht van onze geest, zoals een levensgroot poppenhuis, een boekenkast met kunst en kinderboeken en speelstranden van kinetisch zand.

Villa Zebra is niet alleen een ideale plek voor vergaderingen van bedrijven door de bijzondere ligging en  het bijzondere karakter van het museum; door bij Villa Zebra te vergaderen steun je met je bedrijf ons museum – en dus de verbeelding van de nieuwe generatie in Rotterdam.

Kosten: vanaf €250,- per dagdeel – exacte prijs per offerte.

Wij zijn niet te boeken tijdens openingstijden van het museum:

Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 -13.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 10.00 -17.00 uur

[In verband met de nieuwe Corona maatregelen is avondverhuur momenteel niet mogelijk]

De benedenruimte beslaat 300 m2 in totaal, de vergaderplek is circa 200 m2. De ruimte is licht en er is voldoende parkeerplek direct naast het museum (betaald parkeren).

Voor Bring Your Kids-evenementen kunnen wij een passend programma op maat aanbieden dat aansluit bij het museum.