Steun Villa Zebra

Villa Zebra is een uniek museum en kunstlaboratorium voor kinderen. Met een klein, toegewijd team bedenken en maken we tentoonstellingen voor kinderen van 2-6 en 7-12 jaar, ontwikkelen we workshops én waardevol educatief materiaal. Op basis van onze villasofie organiseren we projecten op scholen en in de wijk. In alles wat we doen, staat het ontwikkelen van de verbeeldingskracht centraal, iets waar ieder mens, klein en groot, van groeit.

Villa Zebra heeft een groot bereik onder gezinnen voor wie het minder vanzelfsprekend is de wereld van kunst en cultuur te ontdekken. Met onze activiteiten stimuleren we de taalontwikkeling en interactie tussen mensen uit alle windstreken. Villa Zebra kan niet bestaan zonder de steun van fondsen, sponsors en donateurs. Draag je wat Villa Zebra doet een warm hart toe? Sluit je dan bij ons aan en word donateur of bedrijfspartner.

Word donateur
Villa Zebra vindt dat ieder kind in Rotterdam de kans moet krijgen om zich te verwonderen over kunst. Vind jij dat ook dan zijn we erg blij met je donatie, klein of groot. Hiermee help je Villa Zebra nóg meer kinderen in Rotterdam te bereiken. Wil je meer doen? Je kunt Villa Zebra het goede doel van inzamelingsacties of sponsorlopen op school maken. Heb je een ander idee? Laat het ons weten!

ik wil doneren

VriendenLoterij
Speel je mee in de VriendenLoterij? Geef Villa Zebra op als goed doel! Van de inleg van elk lot gaat dan de helft naar Villa Zebra. Bel 0900 – 300 1400 (10 cpm) en geef op dat Villa Zebra je goede doel is. Onze sponsorcode is 6046.

Bedrijfspartner
Villa Zebra creëert een wereld waarin het onverwachte kan en mag gebeuren. Wil jij hier als onderneming een bijdrage aan leveren? Je kunt ons op verschillende manieren ondersteunen. We verwelkomen graag partners die met ons meedenken over en willen bouwen aan de toekomst van Villa Zebra. Wil je meer informatie ontvangen of eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Stuur ons een bericht!

ANBI-status
Villa Zebra heeft een ANBI-status. Dat betekent dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Villa Zebra steunen is belastingtechnisch voordelig. Omdat Villa Zebra een ANBI-status heeft, is het mogelijk om een gift aan onze organisatie (deels) af te trekken van de inkomensbelasting. Meer informatie hierover vind je op www.daargeefjeom.nl en op de site van de Belastingdienst.