PRESENTATIE VERKLEEDPAKKEN CIRCUS GIBRA

Special

14 okt

Tijdens de Villa Zebra zomer pop-up bij Wijkpastoraat Bloemhof, Wielewaalhuis en Speeltuin Pascal hebben kinderen samen met onze vrienden van Studio Maky gewerkt aan kleurrijke circusartiesten in de vorm van vingerpoppetjes. De meest fabelachtige ontwerpen kwamen voorbij, van vliegende tijgers tot een heus goochelkonijn. Na iedere workshopmiddag zijn er vingerpop-ontwerpen uitgekozen door Studio Maky. Deze ontwerpen worden momenteel omgetoverd tot nieuwe verkleedpakken voor de Villa Zebra installatie CIRCUS GIBRA.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe pakken? Op zaterdag 14 oktober worden de nieuwe pakken gepresenteerd bij Villa Zebra op een echte catwalk! Wil jij hierbij zijn en als eerste op het CIRCUS GIBRA podium klimmen in een gloednieuw verkleedpak? Dat kan! Lees snel verder en koop hier je ticket.

De installatie CIRCUS GIBRA is onderdeel van de interactieve tentoonstelling ZELF! welke speciaal ontwikkeld is voor kinderen tussen de 2-6 jaar. Artiesten in de dop zoeken in deze installatie backstage de beste outfit voor hun act en klimmen op het podium van CIRUS GIBRA.


DIT WIL JE WETEN

Datum: zaterdag 14 oktober
Tijd: 14:00 (duur presentatie ongeveer 20 min)Locatie: Stieltjesstraat 21 Rotterdam
Kunstenaars: Studio MAKY, Livia, Nour, Sem, Tinayshley, Ella, Leah, Kaydon en Jedishael

Koop je Villa Zebra ticket via de volgende link.
Vanaf 14.30 uur kunnen de kinderen met de nieuwe pakken spelen in de installatie CIRCUS GIBRA.


WINNAARS GEZOCHT!

Nog niet alle winnaars van de verkleedpakken zijn getraceerd.
Wij zijn op zoek naar SEM (7), JEDISHAEL (8), ELLA (5) en KAYDON (8).
Ben of ken jij een van deze winnaars? Neem contact met ons op via communicatie@villazebra.nl.