Steun Villa Zebra

Villa Zebra is een uniek museum en kunstlaboratorium voor kinderen. Met een klein, toegewijd team bedenken en maken we tentoonstellingen voor kinderen van 2-6 en 7-12 jaar, ontwikkelen we workshops en waardevol educatief materiaal. Op basis van onze Villasofie organiseren we projecten op scholen en in de wijk.
Sluit je aan bij Villa Zebra en word donateur of bedrijfspartner.

Villa Zebra heeft een ANBI-status. Dat betekent dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Wanneer je een ANBI als particulier of als onderneming financieel steunt (de hoogte en frequentie van je bijdrage bepaal je zelf), dan is dat belastingtechnisch voordelig. Meer informatie hierover vind je op de site van de Belastingdienst.

Speel je mee in de Vriendenloterij? Wist je dat je Villa Zebra dan op kan geven als goed doel voor deze loterij? Van de inleg van elk lot gaat dan de helft naar Villa Zebra. Bel 0900 – 300 1400 (10 cpm) en geef op dat Villa Zebra je goede doel is. Onze sponsorcode is 6046.

Donateur

Villa Zebra kan niet bestaan zonder de steun van donateurs. Help je mee? Als vriend van Villa Zebra word je uitgenodigd voor speciale evenementen, zoals feestelijke openingen of een rondetafelontmoeting met één van onze curatoren.

Meld je aan

Bedrijfspartner

Verbind je bedrijf aan onze Villasofie en steun Villa Zebra! Er zijn diverse mogelijkheden voor logovermelding. Daarnaast kun je denken aan aantrekkelijke aanbiedingen voor je medewerkers en relaties. Villa Zebra staat geregistreerd als culturele ANBI (Algemeen Nu Beogende Instelling), wat het belastingtechnisch aantrekkelijk maakt ons financieel te steunen. Meer weten? Neem contact op met Ineke Lindner – directie@villazebra.nl.