Huur Villa Zebra

Villa Zebra ligt op een schitterende locatie aan het water op de Kop van Zuid, met prachtig uitzicht over de Maas en de Rotterdamse skyline. Een markant gebouw van buiten, een inspirerende plek van binnen. We zijn geen standaard locatie, maar een plek waar verbeelding centraal staat. Is dit precies wat jouw teammeeting, seminar, lezing of training kan gebruiken? Villa Zebra is per dagdeel te huur voor verschillende zakelijke doeleinden.


ZEBRA ZALEN

ZEBRA ZAAL 1
Ontdek Zebra Zaal 1, een ruimte zonder muren maar met een prachtig uitzicht op Rotterdam. Deze zaal van 96 m² en een hoogte van 3 m is ideaal voor bijvoorbeeld brainstormsessies, teambuildingdagen, een pop-up store of als filmlocaties.

Bekijk hier het overzicht van voorzieningen, mogelijke opstellingen, huurprijzen en beschikbare tijdsblokken.


ZEBRA ZAAL 2
Ontdek Zebra Zaal 2, een inspirerende ruimte op de eerste verdieping met een rustgevend uitzicht op de levendige Kop van Zuid. Deze zaal van 29,90 m² en een hoogte van 2,6 m is ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten zoals trainingen, workshops en presentaties.

Bekijk hier het overzicht van voorzieningen, mogelijke opstellingen, huurprijzen en beschikbare tijdsblokken.


ZEBRA ZAAL 3

Vergaderen aan de Maas met een prachtig uitzicht op het Noordereiland? Zebra Zaal 3 is ideaal voor kleine gezelschappen die meerdaagse bijeenkomsten zoals 1-op-1 sessies of workshops willen organiseren.

Bekijk hier het overzicht van voorzieningen, mogelijke opstellingen, huurprijzen en beschikbare tijdsblokken.


PRAKTISCHE INFORMATIE

PARKEREN
Je kunt (betaald) parkeren op het terrein aan de voorzijde van Villa Zebra of aan de overzijde van de Koningshaven op het Noordereiland. Voor meer informatie over bereikbaarheid, klik hier.

ARRANGEMENTEN
Koffie of thee arrangement: Onbeperkt koffie/thee/water à €4,- p.p.

CATERING
Wij werken samen met onze vaste cateringpartner, Gheestige Willem. Met enkel biologische ingrediënten biedt Gheestige Willem een breed assortiment aan verrassend lekkere en kleurrijke gerechten en hapjes.

Lunchmenu, dinermenu en snackkaart zijn beschikbaar van maandag t/m donderdag. Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen.

CONTACT
Voor een offerte op maat, neem contact op met Emily van Dijk via: verhuur@villazebra.nl.