Huur Villa Zebra

Villa Zebra ligt op een schitterende locatie aan de Maas op de Kop van Zuid-Entrepot, met een prachtig uitzicht over de Rotterdamse skyline. Ons gebouw is markant van buiten en inspirerend van binnen. We zijn geen standaard locatie, maar een plek waar verbeelding centraal staat. Is dit precies wat jouw teammeeting, seminar, lezing of training kan gebruiken? Villa Zebra is per tijdsblok te huur voor diverse zakelijke doeleinden.


ZEBRA ZALEN

ZEBRA ZAAL 1
Een inspirerende ruimte op de begane grond met een prachtig uitzicht op de stad. Deze multifunctionele zaal van 55m² en 3 meter hoog biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke of creatieve bijeenkomsten.

Bekijk hier het overzicht van voorzieningen, mogelijke opstellingen, huurprijzen en beschikbare tijdsblokken.


ZEBRA ZAAL 2
Een creatieve ruimte met een ontspannen sfeer. Vanaf de eerste verdieping heb je een prachtig uitzicht op de levendige Kop van Zuid-Entrepot en de haven. Deze veelzijdige zaal van 29 m² met een plafondhoogte van 2,6 meter is perfect voor meerdaagse bijeenkomsten.

Bekijk hier het overzicht van voorzieningen, mogelijke opstellingen, huurprijzen en beschikbare tijdsblokken.


ZEBRA ZAAL 3

Een intieme ruimte op de eerste verdieping met een uniek uitzicht over de Maas en het Noordereiland. Deze zaal van 22 m² met een plafondhoogte van 2,6 meter is perfect voor kleine gezelschappen die meerdaagse bijeenkomsten willen organiseren.

Bekijk hier het overzicht van voorzieningen, mogelijke opstellingen, huurprijzen en beschikbare tijdsblokken.


PRAKTISCHE INFORMATIE

PARKEREN
Je kunt (betaald) parkeren op het terrein aan de voorzijde van Villa Zebra of aan de overzijde van de Koningshaven op het Noordereiland. Voor meer informatie over bereikbaarheid, klik hier.

ARRANGEMENTEN
Koffie of thee arrangement: Onbeperkt koffie/thee/water à €4,- p.p.
Bij het huren van een zaal is het verplicht gebruik te maken van ons koffie-, thee- en frisdrankarrangement. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te brengen. Kannen water worden gratis aangeboden.

CATERING
Wij werken samen met onze vaste cateringpartner, Gheestige Willem. Met enkel biologische ingrediënten biedt Gheestige Willem een breed assortiment aan verrassend lekkere en kleurrijke gerechten en hapjes.

Lunchmenu, dinermenu en snackkaart zijn beschikbaar van maandag t/m donderdag. Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen.


Reserveren:
Wil je een reservering plaatsen? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 5 werkdagen contact op. De reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging vanuit Villa Zebra.

Voor vragen, neem contact op met Emily van Dijk via: verhuur@villazebra.nl.

Aanvraagformulier zakelijke verhuur
Straat, postcode en woonplaats
Zaalkeuze
Mogelijk om meerdere data in te vullen.
Aanvangstijd:
De locatie is vanaf 09.00 uur beschikbaar.
Eindtijd:
De locatie is tot 22.00 uur beschikbaar.
Totaal aantal personen, inclusief eventueel uitgenodigd publiek.
Keuze uit o.a. theateropstelling, klaslokaalopstelling, u-vormopstelling, carréopstelling, boardroomopstelling, cabaretopstelling, receptieopstelling of workshopstationsopstelling.
Technische voorzieningen
Meerder opties mogelijk
Keuze uit lunch, diner en/of hapjesmenu.

Vier de zomervakantie bij Villa Zebra!

Tussen 13 juli t/m 25 augustus 2024 is Villa Zebra geopend van dinsdag-zondag, 10.00 - 17.00 uur.
Onze zomerkalender staat bomvol met leuke activiteiten! Neem hier een kijkje en mis niets!

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, er is geen kaartverkoop aan de kassa.

Tot snel!