Vanuit (n)iets

Workshop

24 april - 5 juni 2022

Villa Zebra presenteert een serie creatieve workshops voor kinderen tussen de 7 t/m 12 jaar. De workshops worden opgezet aan de hand van diverse thema’s en in samenwerking met de Rotterdamse kunstenaars Maarten Bel (met studenten van de Willem de Kooning Academie), Yvonne Bronner & Simone van der Meer, Charlotte Buckens en ieke Trinks.

Bij een bezoek aan Vanuit (n)iets beland je in een andere wereld. Een wereld waar verleden, heden en toekomst door elkaar lopen. Delen van deze wereld zijn verborgen in de grond en andere delen bevinden zich onder water. We gaan met elkaar op zoek iets. Of is het toch niets? Zien we overblijfselen van iets ouds? Of zijn het juist fundamenten voor wat ooit kan zijn? We zien veel maar ook veel niet. Wat zou jij graag zien? Je gaat op zoek naar jouw idealen.

Bij een Vanuit (n)iets workshop werken kinderen mee aan de totstandkoming van een uniek kunstwerk. Onze Kunstenaars in Huis nemen de kinderen mee in hun bijzondere wereld en laten ze kennis maken met hun eigen manier van werken. Iedere workshop is anders en het is altijd een verrassing met wie je aan het werk gaat, wat je gaat doen en welke thema’s er aan bod komen.

Ontdek de aarde, experimenteer met grond en kleur, wees creatief met afval, ga aan de slag met koraal, luister naar geluiden, bekijk onderwaterportretten, doe mee aan een ritueel, stel vragen aan water of werk mee aan een nieuwsitem. We gaan dingen doen die je nog nooit hebt gedaan!

Zet je zintuigen op scherp en laat je meevoeren Vanuit (n)iets..

De Vanuit (n)iets workshops zijn geschikt voor kinderen tussen de 7 t/m 12 jaar en vinden plaats tussen 23 april en 5 juni.
Een reservering is enkel geldig voor de opgegeven datum en tijd. Per workshop is er ruimte voor maximaal 10 kinderen.
Vol = vol.

Informatie voor deelname: 

Data: 4 & 5 juni
Tijden: op bovengenoemde data om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur
Doelgroep: kinderen tussen de 7 t/m 12 jaar
Locatie: Villa Zebra, Stieltjesstraat 21 te Rotterdam
Kosten: €10,- per persoon
Reserveren voor deelname is verplicht

RESERVEER HIER JE TICKET.