Villa Zebra Family Hub

Special

11 aug, 13 aug

Op 11 en 13 augustus verandert Villa Zebra in een bruisende Family Hub. Deze dagen staan volledig in het teken van families en de tour. Villa Zebra is dan vrij toegankelijk voor publiek en geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Stap op een loopfiets en ontdek een geweldig parcours, doe mee aan een leuke workshop in tourthema of rust even uit in het Zebra Café. Families beleven de Tour de France Femmes bij Villa Zebra!

WAT IS ER TE DOEN?

Kinderen 7-12 jaar
Doe mee aan de tourworkshop Ambitie Expeditie! In deze workshop, geleid door kunstenaar Vanessa Obinu, word jij een echte droomfietsenmaker. Ontwerp je eigen fantasiefiets en ga op ontdekkingstocht in dromenwereld! Door hun fantasie te gebruiken, ontdekken kinderen in deze workshop nieuwe plekken en krachten in zichzelf. Ga jij ook mee op expeditie in de Villa Zebra dromenwereld?

Kinderen 2-6 jaar
Op 11 en 13 augustus mag er voor één keer binnen worden gefietst en gestept! Op de begane grond van Villa Zebra ligt een geweldig parcours, ontwikkeld door kunstenaar Eveline Schram, waarop kinderen van 2-6 jaar met loopfietsjes kunnen rijden. Aangemoedigd door hun ouders stippelen de kinderen zelf hun route uit door dromenland op deze bijzondere ondergrond. Spot jij de kunstwerken, gemaakt in de workshop Ambitie Expeditie, in het parcours?

Zebracafé en winkel
Op 11 en 13 augustus is zowel het Zebracafé als onze winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In het café serveren wij een aangepast menu bestaande uit Sococo Coffee koffie, thee en limonade en koeken van Blooming Bakery.

Praktische informatie
Tijdens de Family Hub Dagen komt de Tour de France Femmes letterlijk langs onze deur. Er is een duidelijk aangegeven oversteeklocatie vlakbij Villa Zebra, waar je tussen de doorkomst van de renners door kunt oversteken. Let wel, deze momenten zijn kort. De parkeerplaats bij Villa Zebra is zondag 11 augustus van 6:00 tot 15:30 en dinsdag 13 augustus van 8:45 tot 18:30 niet toegankelijk. Auto’s die tijdens deze periodes op de parkeerplaats staan, kunnen niet vertrekken. Plan je bezoek hierop en gebruik indien mogelijk alternatief vervoer. Aan de kant van Villa Zebra wordt een publieksvak met dranghekken ingericht, zodat je veilig van de race kunt genieten en tegelijk Villa Zebra kunt bezoeken. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid van de Tour de France Femmes


DIT WIL JE WETEN

Datum: 11 & 13 augustus
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Entree: Villa Zebra is vrij toegankelijk op 11 & 13 augustus
Reserveren: Kom gezellig langs, je hoeft geen ticket te reserveren
Workshop & Parcours: Kinderen kunnen doorlopend deelnamen aan zowel de workshop als het parcours
Leeftijd: De workshop is ontwikkeld voor kinderen tussen de 7-12 jaar. Het parcours voor kinderen van 2-6 jaar

Op zowel 11 als 13 augustus zijn ook de interactieve tentoonstelling ZELF! en het programma ZIE JEZELF! geopend en vrij toegankelijk voor publiek.

Vier de zomervakantie bij Villa Zebra!

Tussen 13 juli t/m 25 augustus 2024 is Villa Zebra geopend van dinsdag-zondag, 10.00 - 17.00 uur.
Onze zomerkalender staat bomvol met leuke activiteiten! Neem hier een kijkje en mis niets!

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar, er is geen kaartverkoop aan de kassa.

Tot snel!