Voorleesmiddag ‘Luka, doe eens normaal?’

Special

4 mei

Kom je op zaterdag 4 mei naar onze voorleesmiddag? Auteur Esther van Brakel neemt je mee in het bijzondere verhaal van ‘Luka, doe eens normaal’. Dit prentenboek biedt niet alleen een boeiend verhaal, maar werpt ook een verhelderende blik op de wereld van ADHD, met speciale aandacht voor symptomen bij meisjes en vrouwen. Laat je inspireren door Luka’s verhaal terwijl we ontdekken hoe waardevol het is om jezelf én anderen te omarmen. Een verhaal dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken! Schuif je ook aan?

“Hoi, ik ben Luka de luiaard! Mijn leven is allesbehalve lui, en ik ben een stuk spraakzamer én een tikkeltje chaotischer dan de andere luiaards. Het maakt mij anders, al begrijp ik niet helemaal waarom. Er is een prentenboek over mij gemaakt en zaterdag 4 mei wordt er voorgelezen uit mijn boek bij Villa Zebra.

Het Rotterdamse reclamebureau Courtside Agency ontwikkelde in samenwerking met professionals en ervaringsdeskundigen een boek op rijm met gedetailleerde illustraties en andere creatieve slimmigheidjes om kinderen met ADHD er met hun dromerige koppies bij te houden. ‘Luka, Doe Eens Normaal’ is een boek van Courtside Agency, geschreven door Esther van Brakel en met illustraties van Vincent Sapthu. Lees hier meer over het boek. Lees hier meer over het boek.


DIT WIL JE WETEN

Datum: zaterdag 4 mei
Start voorlezen: 15.00 uur
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Tickets: koop hier je tickets