Zie Jezelf (2-6 jaar)

Workshop

18 maart - 7 mei 2023

Wie ben jij? Hoe zie jij jezelf? Ben jij lief of speel je graag de baas? Voel jij je blij of juist boos? Dapper of heel stoer? Ga je graag op avontuur of kijk je liever de kat uit de boom? In de workshop Zie Jezelf (2 -6 jaar) ga je op zoek naar wie je bent, kunt en wil zijn.

Op een speelse manier ontdekken kinderen in deze workshop zichzelf, wat bij ze past of wat ze nodig hebben om vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet te treden. Gebruik levensgrote geometrische vormen, maak een waanzinnig kunstwerk van jezelf en klim op het podium van Circus Gibra om aan iedereen te laten zien wie jij bent.


Deze workshop is geschikt voor kinderen tussen de 2 – 6 jaar en vormt onderdeel van de tentoonstelling ZELF!. Bij aanschaf van een ticket voor ZELF! kunnen kinderen gratis deelnemen aan deze workshop. De workshop wordt tijdens openingstijden doorlopend aangeboden. Er hoeft geen tijdslot gereserveerd te worden. Tickets voor ZELF! koop je via de volgende link.

Voor kinderen tussen de 7 – 12 jaar is er ook een Zie Jezelf workshop. Lees meer over deze activiteit via de volgende link.