ZELF!

In ZELF! komen peuters en kleuters spelenderwijs in aanraking met hedendaagse kunst. De interactieve kunstinstallaties stimuleren de verbeeldingskracht, taalontwikkeling, motoriek en creativiteit van jonge kinderen.

Je ontdekt ZELF! in vijf speel- en kunstinstallaties die in samenwerking met kunstenaars speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Werk een dagje mee in DE GROENTEKRAAM en ontdek wonderlijke groenten en insecten. Maak een ritje in Assepoesters koets en ontsnap uit de oven van het snoephuis in de SPROOKJES POP UP. Stap in de wereld van HET EILAND, vind je weg door de jungle en rust daarna lekker uit op het strand. In de TANGRAMKAT maak je eindeloos veel tangramfiguren, van klein aan de muur tot heel groot op de vloer. En ben jij een artiest in de dop? Zoek dan backstage de beste outfit voor je act en klim op het podium van CIRCUS GIBRA.

Heb je iets te vieren? Vier je feestje bij Villa Zebra! > Bekijk hier de mogelijkheden

Workshop
bij deze tentoonstelling

Tropische Jopies t/m 29 september 2019

Na je bezoek aan ZELF! heb je vast veel zin om zélf als een kunstenaar aan de slag te gaan. Dat mag in deze workshop!

Het onopvallende visje Jopie is dol op verstoppertje, maar de tropische vissen willen niet met hem spelen. Daarom knutselt Jopie met zijn vrienden geweldige vinnen en een prachtige staart in elkaar. Zo wordt hij Tropische Jopie, de meest flitsende vis van Koraalstad… maar hoe kan hij zich nu nog verstoppen voor de gevaarlijke Adje Aal?

Ontdek samen het spannende verhaal van Tropische Jopie en zijn vrienden en schuif daarna aan bij de workshop. We maken fonkelende, flitsende en veelkleurige tropische Jopies die zich heel goed kunnen verstoppen.

De kunstenaars van ZELF!
In ZELF! zijn kunstwerken en installaties te zien van: Caroline Ellerbeck (Sprookjes Pop-Up), Jeannette Ephraïm & Agnes Roothaan-ARF (De Groentekraam), Maranke Rinck & Martijn van der Linden (Tangramkat), Peter de Boer (Het Eiland), Studio MAKY/Kwannie Tang & Man-Yee Mok (Circus Gibra).

De tentoonstelling is ontworpen door PRONK.